Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 25. junija |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Nasmejte se z ekipo serije Izvoljeni

The Chosen, behind the scenes, season 4

The Chosen | Fair Use via YouTube

J-P Mauro - objavljeno 05/10/23

Igralci in ekipa priljubljene serije so se na snemanju četrte sezone izjemno zabavali, se šalili, smejali in celo spontano zapeli

Ekipa serijeIzvoljenije nedavno končala snemanje četrte sezone uspešnice o Jezusovem življenju, njen režiser Dallas Jenkins pa zdaj z deljenjem prisrčnih posnetkov iz zakulisja na družbenih omrežjih vzbuja pričakovanje navdušenih gledalcev.

Pred tem so ustvarjalci oddaje objavili kratek posnetek s snemanja, ki je javnosti ponudila odličen vpogled, česa se lahko veselimo v četrti sezoni. Tokrat pa je objavljeni videoposnetek montaža nekaterih najbolj zabavnih trenutkov, ki so jih igralci doživeli med snemanjem.


Ste vedeli, da je pri založbi Družina izšla knjiga, ki temelji na priljubljeni nadaljevanki Izvoljeni? Najdete jo tukaj.


Noah James (Andrej) na začetku posnetka pojasnjuje “filmske zvijače”: kot pravi, je bil med snemanjem predhodnega prizora, v katerem se je pogovarjal z Joeyjem Vahedijem (Tomažem), z očmi dejansko zazrt v lesen vratni okvir.

Pri snemanju pogovorov namreč kamera pogosto snema bližnje posnetke različnih obrazov. Igralci morajo gledati v smeri, kjer naj bi stal njihov sogovornik, tudi če ga pri posameznih posnetkih ni v kadru. Vahedi se šali, kako ni vedel, da mu je bila očitno dodeljena druga vloga, nato pa na videz užaljen zapusti prizorišče.

Sledi skozi ves posnetek ponavljajoč se prizor, v katerem apostola med molitvijo vedno znova zamešata svoje besedilo.

V videoposnetku se ta prizor nekajkrat ponovi, na koncu pa zagledamo režiserja Dallasa Jenkinsa, kako z igralcema izgovarja molitev tako dolgo, dokler jima ne uspe tako, kot je treba.

Prizor je bil posnet sredi noči ob tabornem ognju in nemogoče je natančno doreči, koliko časa sta potrebovala, da sta se dejansko prebila skozi besedilo.

Luke Dimyan (Juda Iškarijot) v kratkem videoposnetku doživi nekaj zabavnih trenutkov: bodisi ko se pritožuje nad tem, kako je Juda pogosto ločen od drugih apostolov, ali pa ko se pretvarja, kako, zatopljen v svojo vlogo, zapisuje odlomke v Judov dnevnik.

Zdi se, da se Dimyan zelo zabava, ko se vživi v vlogo, saj na posnetku o drugih Jezusovih učencih v dnevnik vpisuje same neumnosti.

V nekem trenutku celotna ekipa iz srca zapoje “Vse najboljše” igralcu Noahu Jamesu. To je morda naš najljubši del, saj se igralci resnično izkažejo s svojimi glasovi.

Do konca pesmi je zvok že tako mogočen, da smo se spraševali, ali nekateri od teh igralcev obiskujejo ure solo petja, medtem ko mikrofoni zaradi premočnih glasov malodane odpovejo.

Video iz zakulisja prinaša kar nekaj čudovitih trenutkov, zaradi katerih bomo še raje spremljali igralce priljubljene serije in s še večjim navdušenjem pričakovali premiero četrte sezone v začetku leta 2024.

Kot na koncu opozori režiser Dallas Jenkins, lahko gledalci omenjeni projekt podprejo z všečkanjem videa in naročnino na kanal The Chosen na spletni platformi YouTube.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.

Tags:
slavni
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.