Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 18. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Če trpite zaradi razhoda ali ločitve, naj vas opogumi teh 10 svetopisemskih citatov

Sad depressed young woman

Gladskikh Tatiana | Shutterstock

Cerith Gardiner - objavljeno 03/02/23

Oprite se na Božjo besedo

Prvi meseci koledarskega leta so lahko čuden čas. Ljudje imajo pogosto željo, da bi drugače začeli novo leto. Včasih to pripelje do velikih življenjskih odločitev, kot je ta, da končajo razmerje.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Čeprav je morda tako najbolje, razhod vseeno povzroči hude srčne rane. In to je zagotovo težek način za začetek novega leta.

Da se lažje postavimo na noge, najdemo srečo in mir, je dobro, da se opremo na Sveto pismo in v njem najdemo tolažbo in navdih. Zbrali smo nekaj svetopisemskih citatov, ki nam lahko pomagajo celiti rane strtega srca in nas spomnijo, da je upanje vedno blizu. Nebeški Oče je vedno ob nas in ve, kam nas pelje naša pot.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Katarina Berden.

Tags:
odnosiSveto pismo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.