Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

10 idej za voščilnice, s katerimi lahko razveselite bližnje

family-making-Christmas-cards_Ground-Picture_Shutterstock_1832512438.jpg

Ground Picture | Shutterstock

Valerija Trček - objavljeno 08/12/22

V adventnem času se lahko povežemo tudi s skupnim ustvarjanjem

December je mesec, ko si vsi želimo več časa preživeti z našimi domačimi in prijatelji. Večkrat se družimo, skupaj spečemo (ali pa samo jemo 😉) piškote, pijemo tople napitke, igramo družabne igre … Pa tudi razmišljamo, kako bi obdarovali bližnje ali jim namenili več pozornosti.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj.

Koliko nam nekdo pomeni, zagotovo lepo pokažemo z voščilnicami. Le kdo se ne razveseli kuverte v nabiralniku, ki nima nobene povezave z oglasno vsebino? Voščilo, ki pride do nas v fizični obliki, zagotovo vzbudi drugačne občutke, polne nostalgije. Še posebej lepo pa je prejeti doma narejene voščilnice.

In ravno izdelovanje voščilnic je lahko eden izmed načinov, kako se v naših družinah lahko pred prazniki še bolj povežemo, hkrati pa obudimo našo ustvarjalno žilico.

Za vas smo zbrali nekaj preprostih (in tudi nekaj zahtevnejših) idej za izdelavo božično-novoletnih voščilnic.

Tags:
družina
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.