Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 29. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Te besede letošnje zmagovalke izbora Mrs. American bodo ganile tudi vas

Hannah Neeleman

ballerinafarm | Instagram

Theresa Civantos Barber - objavljeno 14/09/23

Občinstvo ji je namenilo stoječe ovacije

Hannah Neeleman, 33-letna podjetnica, kmetica, balerina in mama sedmih otrok je pred nekaj dnevi osvojila naslov Mrs. American 2023, kjer je zastopala Južno Dakoto. Premagala je več kot 40 tekmovalk in se bo potegovala za naslov Mrs. World 2023.

Hannah smo spoznali zaradi njenega navdušujočega odgovora voditeljici, ki je zaokrožil po spletu. Na vprašanje “Kdaj ste se počutili najbolj opolnomočeno?” je Neelemanova ganljivo povedala, da ob rojstvih svojih sedmih otrok.

“Ta občutek sem začutila že sedemkrat, ko sem te svete duše rodila na ta svet. Ko v naročju držiš novorojenčka, je občutek materinstva in njegovega prihoda na ta svet nekaj najbolj opolnomočujočega, kar sem kdaj doživela,” je dejala.

Občinstvo ji je za njen nepričakovan in prisrčen odgovor namenilo stoječe ovacije.

View this post on Instagram

A post shared by Hannah @Ballerina Farm (@ballerinafarm)

Mnoge matere poznate občutek evforije in veselja, ko imate novorojenčka v naročju, vendar porod morda ni tisto, kar si večina ljudi predstavlja pod pojmom “opolnomočenje”.

Neelemanova je tako s svojim odgovorom počastila lepoto in moč materinstva na način, ki ga ne slišimo velikokrat.

Ni presenetljivo, da je njen odgovor postal viralen, saj so matere po vsem svetu začutile, da so njene besede ujele njihove izkušnje s porodom.

Hannah na družbenih omrežjih deli lepote življenja na kmetiji

Hannah in njen mož Daniel vodita svoj ranč v Kamasu v zvezni državi Utah v ZDA, imenovan Ballerina Farm, kjer prodajata domače meso in kuhinjske pripomočke.

Posebno priljubljeni so njeni videoposnetki o kuhanju. Pripravlja preprosto hrano s kmetije, peče iz kvašenega testa in daje poudarek vsemu, kar je sveže in pridelano na kmetiji.

Hannah ima oči, da vidi in opazi dobre in lepe stvari okoli sebe, njeno zadovoljstvo pa je nalezljivo.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja AleteiePrevedla in priredila Kaja Zupanc.

Tags:
družina
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.