Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 29. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Sin pilot in mama stevardesa prvič skupaj poletela

Cole doss and mom

Zajem zaslona | Instagram

Cerith Gardiner - objavljeno 06/09/23

"Imela sva najboljše skupno potovanje v Madrid"

Na nedavnem letu iz Washingtona v Madrid je potnike pred poletom presenetila nenavadna, a zelo ljubeča najava. Pilot Cole Doss je potnikom za dobrodošlico povedal zgodbo o svoji mami stevardesi, ki se že več kot 45 let posveča služenju strankam družbe United Airlines.

“Je ena mojih največjih podpornic v življenju in moji karieri, vse od moje prve učne ure, do trenutka, ko sem postal pilot. Mami, rad te imam. Vsem potnikom pa izrekam dobrodošlico na našem družinsko prijaznem letu,” je v najavi povedal Cole.

View this post on Instagram

A post shared by Cole Doss (@doss_the_boss_)

Prvi skupni polet

To je bil prvi polet, na katerem je 31-letni sin letel z mamo, medtem ko je ona skrbela za potnike. Čeprav je Dossova mama običajno opravljala delo na letih proti Aziji, ji ga je uspelo prestaviti, da je lahko delala skupaj s svojim sinom.

“Srečala sva se na parkirišču za zaposlene, skupaj sva se peljala z avtobusom in skupaj vkrcala na letalo. Res je čudovito, da lahko vse te trenutke delim z njo,” je še dejal.

“Višek kariere”

Dose je potovanje opisal kot “višek svoje kariere”. “Imela sva najboljše skupno potovanje v Madrid. Nikoli ne bom pozabil te izkušnje in vseh, ki so pripomogli k temu, da je bilo to mogoče,” je zapisal na svojem Instagram profilu.

Letenje je v družini Dossovih vsekakor strast, saj je pilot tudi njegov oče, sestra pa je trenutno zaposlena pri American Airlines.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja AleteiePrevedla in priredila Kaja Zupanc.

Tags:
družina
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.