Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 20. maja |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Štajerci, Korošci, Prleki, Prekmurci, pozor: Pohod za življenje bo prvič v Mariboru!

Pohod za zivljenje

Jože Potrpin | Družina

Aleteia Slovenija - objavljeno 04/05/23

Zakaj v soboto, 13. maja 2023, moramo v Maribor

Pohod za življenje je enkratna priložnost v letu, da javno pokažemo, da nam gre za pravico do življenja nerojenih otrok, da se zavzemamo za pomoč mamam in očetom v stiski, tako da bi vsi spočeti otroci lahko zagledali luč dneva in lepoto sveta, so organizatorji zapisali na spletni strani.

“Sprejmite odločitev, da boste prišli na Pohod za življenje, pogovarjajte se s svojimi otroki in mladostniki o tem, morda pripravite transparent in ga ponosno prinesite s seboj. Program bo lep, pester in živopisen, na kožo pisan vsem generacijam. Zato res prav vsi dobrodošli,” obljubljajo organizatorji.

Pohod za življenje v Mariboru: Življenje je zakon!

Sobota, 13. maja 2023, na Grajskem trgu.
Zbiranje ob 9.30.
Prijave niso nujne, so pa zaželene.

Vabijo tudi k molitvi devetdnevnice pred dogodkom, ki se začne 4. maja. V njej molimo za nerojene otroke, njihove starše, politike, zdravnike, za vse, ki trpijo po splavu. Besedilo molitve najdete na tej povezavi.

Nekaj utrinkov s Pohoda za življenje 2022:

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.