Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Večer, ki je pobožal žensko dušo

Zenska-na-polno-Odglavedopet.png

ODGLAVEDOPET

Živa, Mojca in povezovalka večera Tina

Tina Martinec Selan - objavljeno 17/12/21

Večer navdihujočih misli in pričevanj, podkrepljenih s smehom

Večer Ženska na polno je bil res ženski in res na polno. Doživele smo obilje navdihujočih, presunljivih misli Mojce in Žive in njunih pričevanj, podkrepljenih s smehom. Prav tako dragocena pričevanja treh udeleženk, ki so bile pripravljene z nami podeliti delček svojega notranjega doživljanja Boga, osebne rasti in stisk, prek katerih jim je Bog v preteklosti s pomočjo programov Ženska na polno pokazal svojo ljubezen, milost in usmiljenje.

Tri pričevalke Majda Vesel Kočar, Martina Pogačar (bolj poglobljen intervju z njo si lahko preberete tukaj) in Kaja Czerny so po dogodku za bralce Aleteie delile še nekaj svojih misli.


Kaja Czerny: “Ta večer mi je bil zelo všeč, čestitke Mojci in Živi za odlično organizacijo. Vesela sem takih dogodkov za žensko dušo, kjer se spoznamo in podelimo svoje izkušnje. Sama že več let redno sodelujem v programih Ženska na polno (duhovni vikendi v Veržeju, tedenska srečanja na Rakovniku ali prek spleta …), to je zame duhovna hrana za cel teden, pa tudi sicer za moje življenje. Na njih sem spoznala ljudi, ki imajo enaka prepričanja kot jaz in ki me razumejo ter spremljajo na moji poti za Jezusom. Vem, da se lahko zanesem na njihovo molitev in podporo.”

4D61DAD5-B168-4CB8-9CA7-5A5A2FA835A2.jpeg
KAJA CZERNY

Martina Pogačar: “Vidim, kako sta Mojca in Živa s svojimi programi spremenili moje življenje. Dali sta mi potrditev, da lahko iščem, da sem lahko lepa ter kako je pomembno, da sem jaz res jaz. Vedno sem se borila z občutki krivde, ker sem navidez ‘imela vse’, a sem globoko v sebi vseeno čutila hrepenenje po več, čutila neko praznino. Ta svet bi nam včasih rad dopovedal, da je lepota banalna (sploh v katoliških krogih), a prav pri Mojci in Živi sem videla, da to lepoto, živahnost živita na polno. Zdaj vidim, da je prav, da tudi sama to živim, če tako čutim v sebi.”

20211216_204013.jpg
MARTINA POGAČAR

Majda Vesel Kočar: “Ta večer se mi je zdel spet ‘na polno’, nekaj za žensko dušo. Spet potrditev, da sem na pravi poti. Danes je tukaj nekaj punc, ki jih že poznam od prej, in precej tudi takih, ki jih še ne poznam. Pred današnjim večerom sem imela veliko tremo, a mislim, da je šlo vseeno kar v redu.”

Webp.net-resizeimage45-9.jpg
MAJDA VESEL KOČAR

Na njunem Youtubu, Facebooku ali Instagramu lahko poiščete vse informacije o njunem delu, programih, molitvah in podobno. Videoposnetek večera za ženske, ki ga je povezovala Tina Martinec Selan, si lahko ogledate tudi tukaj:

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.