Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Aleteia praznuje 4. rojstni dan. Sprehodite se z nami skozi mejnike našega ustvarjanja

DSC_6883.jpg

Tatjana Splichal

Aleteia Slovenija - objavljeno 02/12/21

Kako se je vse skupaj začelo in kaj novega vam pripravljamo?

Minilo je, kot bi trenil. Aleteia Slovenija je z vami že štiri leta. V tem času se je zvrstilo obilo zanimivih sogovornikov, globokih in hudomušnih vlogov, navdihujočih intervjujev. Čutimo vašo podpro in smo vam zanjo izjemno hvaležni.

Zadnji meseci so bili za nas zelo uspešni. Oktober je postregel z rekordno branostjo, 266 tisoč različnih uporabnikov nas je obiskalo. Na letni ravni pa skoraj poldrugi milijon.

Zato smo se ozrli nazaj na naše mejnike in prehojeno pot v spletnem pogovoru. Gostje so bili Družinin direktor Tone Rode in sodelavci Aleteie Tina Martinec Selan, Lojze Grčmanin Valerija Trček, ki je pogovor tudi moderirala.

Za ščepec nostalgije in sprehod skozi našo zgodovino pa vam ponujamo fotografije iz prvih dni našega ustvarjanja in poznejših obdobij.

Ob tej priložnosti pa predstavljamo tudi novost – Aleteijino spletno trgovino s tekstilnimi in drugimi izdelki, kjer boste lahko našli majice, puloverje s kapuco, skodelice in druge artikle z vsebino, ki spodbuja, motivira, dviga. Kot Aleteia. In tudi na ta način želimo biti z vami še bolj povezani.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.