Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 25. maja |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Dobrodošli v Aleteijini spletni trgovini

aleteia store

Aleteia Slovenija - objavljeno 29/11/21

Predstavljamo vam novost – spletno trgovino Aleteia Slovenija

Spletni portal Aleteia Slovenija vstopa v peto leto svojega delovanja. Pod vodstvom urednice Urške Leskovšek je za nami res uspešno obdobje. Našo spletno stran po podatkih Google Analyticsa mesečno prebira tudi do 266 tisoč različnih uporabnikov. Z velikim veseljem se ozremo nazaj na prehojeno pot.

Predvsem pa nas razveseljujejo vaši odzivi, dragi bralci: predlogi, pohvale, tvorne kritike, spodbude. Počutimo se zelo povezane z vami. O tem še zlasti zgovorno priča na stotine fotografij, ki nam jih prijazno pošiljate na družbena omrežja. Od adventnih venčkov in jaslic do pirhov ter drugih vaših mojstrovin. Veselimo se vaše ustvarjalnosti!

Za vsakogar nekaj

To vez pa bi v prihodnje radi še okrepili, zato vam predstavljamo veliko novost – Aleteijino spletno trgovino. V njej najdete majice, puloverje, otroške bodije, skodelice in druge izdelke, ki bodo popestrili vaš dan v Aleteijinem duhu. Z napisi, citati in podobami, ki opogumljajo, bodrijo, podpirajo. Vabimo vas, da se virtualno sprehodite po spletni trgovini, prepričani smo, da boste zagotovo našli artikel po svojem okusu. Brez skrbi, ponudbo – nekatere izdelke si lahko ogledate tudi v spodnjih galerijah – bomo še dopolnjevali.

Vabljeni, da nam pošljete tudi predloge, saj je trgovina namenjena vam! Pri načrtovanju novih izdelkov bomo z veseljem upoštevali vaše predloge in ideje, ki si jih boste najbolj želeli.

Stopimo skupaj hrabro in z zaupanjem naproti izzivom življenja.

Še nekaj besed o novi Aleteijini pridobitvi:

Tone Rode, direktor založbe Družina:

“Aleteia je pred štirimi leti stopila v javnost z namenom, da bi bila znanilka vsega lepega, dobrega in resničnega v slovenskem medijskem prostoru. Hotela je iti dlje, do vseh koncev naše Slovenije s sporočilom, da je krščansko življenje vir resnične in trajne sreče. Vesel in ponosen sem, da je v okviru velike družine medijske in založniške družbe Družina Aleteia v tako kratkem času postala prva oznanjevalka tega sporočila na spletu.”

“Ker pa se zavedamo, da ljudje nismo samo duh, temveč tudi telo, da se radi obdarujemo, da smo v nekem smislu tudi malo to, kar uporabljamo in nosimo, je Aleteia svoje poslanstvo širjenja lepega in dobrega dopolnila tudi s spletno trgovino, s ponudbo kvalitetnih, sporočilnih in navdihujočih izdelkov.”

Izberite izdelek zase in za svoje najbližje

Andreja Penko, vodja projekta Aleteijine spletne trgovine:

“Kako prijetni občutki se porodijo v nas, ko vemo, da bomo z darilom nekomu polepšali dan. Ko najdemo točno tisto, kar si obdarovanec želi … Nasmeh odtehta ves trud, mar ne? Spletno trgovino Aleteia smo ustvarjali prav s to mislijo in srčno željo, da bi izdelki pobožali dušo, nudili uteho v težkih dneh in navdajali z upanjem in optimizmom. V skrbno izbrano ponudbo smo vključili izdelke za vse generacije. Ne pozabite pa obdariti tudi sebe.”

Lojze Grčman, vršilec dolžnosti urednika Aleteie Slovenija:

“Ponosen sem na štiri leta Aleteijinega ustvarjanja. Na odmevne intervjuje, članke, vloge, še posebej pa na predane sodelavce. Hvaležen sem, hvaležni smo za doseženo. Trgovina Aleteia pomeni korak v našem delovanju in hkrati predstavlja izziv, ki mediju ponuja nove razsežnosti in nas hkrati spodbuja k novim obzorjem ustvarjalnosti.”


Dobrodošli v naši trgovini!

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.