Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 28. aprila |
Aleteia logo
Umetnost in potovanja
separateurCreated with Sketch.

Justin Bieber: Bog, zakon in žena so rešili moje življenje

JUSTIN BIEBER

Facebook I Justin Bieber

Gelsomino del Guercio - objavljeno 18/02/20

Pop zvezdnik se po težkih trenutkih, ki so jih zaznamovale droge, pobira tudi na duhovnem področju. "Bolečina ne more trajati večno. Bog? Z ženo je vedno poleg mene"

Justin Bieber je na valentinovo izdal svoj novi album Changes. Ob tem sta z ženo Hailey spregovorila o njegovi trnovi poti in o novem življenju.

25-letnik je pri 13 letih začel uživati mamila in preživljal grozna leta, kot jih imenuje, v katerih so “varnostniki prišli v sobo, da bi preverili, ali sem še živ”.


TIM BERGLING

Preberite še:
Starši umrlega glasbenika Aviciija se borijo proti samomoru med mladimi

Večina njegovih juter v teh brezupnih letih se je začela s peščico tablet in uživanjem drog. Potem je v njegovo življenje znova stopila Hailey, dolgoletna znanka. Zaradi nje se je zvezdnikovo življenje spremenilo na bolje.

Lani se je Justin Bieber za nekaj časa popolnoma umaknil iz javnosti. Bolehal je namreč za depresijo, ki jo je sprožila borelioza, poleg tega je bolezen napadla njegovo kožo, delovanje možganov, raven energije in splošno počutje.


MĘŻCZYZNA NA WÓZKU

Preberite še:
Na bolezen nismo nikoli dovolj pripravljeni

“Vedno je z nami”

Spremenjeni Justin skrbi za zdrav življenjski slog, ukvarja se s športom, dela in veliko vlaga v odnos z Bogom. O njem pravi: “Je dober, verjame v nas. Zgodijo se stvari, zaradi katerih dvomimo o tej resničnosti, vendar je vedno z nami.” In še: “Toda zaupati morate. Na koncu se vse umiri. Bolečina ne more trajati večno,” je njegove besede povzel italijanski medij Il Giornale.

Neomajna ženina podpora

Poleg Boga mu je v trdno oporo žena. Spoznala sta se v cerkvi, njuna ljubezen sega v leto 2016. Vzpone in padce sta po zaroki na Bahamih ovekovečila s skrivno poroko v New Yorku.

Poročne zaobljube sta obnovila septembra 2019. “Zakon je ena najlepših stvari, ki obstaja, čeprav se zavežeš in se moraš zanj truditi vsak dan. Misel, da bom vse življenje imel ob strani svojo ženo, me navdaja z veseljem,” dodaja Justin.


MAŠA IN BOŠTJAN LESKOVAR

Preberite še:
“Ko Boga slavimo, mu pustimo, da poskrbi za nas”

Dobrodelen

Justin in Hailey skušata pomagati tudi drugim. Pesem Intentions (Nameni) je posvečena enemu od zatočišč za ženske in otroke v Los Angelesu. Tam je bil posnet tudi videospot za pesem, ki so jo navdihnile zgodbe treh žensk s težko življenjsko zgodbo.

Njegov novi pristop k življenju je: “Vsi se srečujemo s težavami. Skrivamo jih, v tem smo dobri. A pod vsem tem imamo tudi težke trenutke. Ne pozabite, niste sami.”

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila italijanska izdaja Aleteie.


P. PETER VRABEC

Preberite še:
“Človek seveda ne odgovarja za grehe svojih prednikov, a je kljub temu obremenjen”


STRETCHING

Preberite še:
Se v službi borite z utrujenostjo? Tole bo pomagalo


EMILY WILSON

Preberite še:
Priljubljena vlogerka razkriva, kaj je prava ženstvenost

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.