Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 2. maja |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Neverjeten način, kako priljubljeni igralec družino vedno postavi na prvo mesto

JOHN KRASINSKI,EMILY BLUNT

Shutterstock

Ashley Jonkman - objavljeno 09/09/18

Včasih je zelo naporno, a igralec si je obljubil, da nikoli ne bo dovolil, da bi ga njegova filmska kariera ločila od njegove družine

Igralca John Krasinski in Emily Blunt sta na zelo dobri poti, da postaneta najbolj priljubljeni igralski zvezdniški par v ZDA.

Že lani sta navdušila, ko sta skupaj nastopila v enem izmed najmanj pričakovanih verskih filmov letošnjega leta Tiho mesto, letos pa so se mnogi stopili ob njuni izjavi, da bo družina za njiju vedno na prvem mestu, kljub temu da sta zelo zaposlena in pogosto živita na dveh kontinentih.


SILENT PLACE

Preberite še:
Tiho mesto: najbolj nepričakovano verski film leta

Par je poročen od leta 2010, skupaj imata dve hčerki, štiriletno Hazel in dveletno Violet. Ko sta bila nazadnje na dveh različnih kontinentih zaradi svojih filmskih projektov, je John v soboto zjutraj skočil na letalo v Montrealu v Kanadi in odletel v London, kjer je Emily snemala film Mary Poppins. To niso bile dolge skupne počitnice, saj je bila družina skupaj le do ponedeljka zjutraj, ko je John spet odletel nazaj v Montreal.


CELEBRITY COUPLES

Preberite še:
Kako so se spoznali še vedno srečno zaljubljeni zvezdniški pari

Glede družine ni pogajanj

“Družina je zame nekaj, o čemer se ne pogajam,” je dejal Krasinski v enem izmed nedavnih intervjujev za revijo People. Pojasnil je, da je med snemanjem filma v Montrealu vsak konec tedna prepotoval skoraj 10 tisoč kilometrov, da bi lahko preživel čas z ženo in hčerkama. “Želim, da sta s svojo mamo, jaz pa bom tisti, ki bo potoval,” je še dodal.

Čeprav so takšne poti utrujajoče, pa igralec pravi: “V tem poslu se nimaš kaj pritoževati. Vsi smo lahko srečni, da delamo to, kar delamo. Slabost je le to, da številni ne morejo toliko časa preživeti s svojimi otroki.”

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Barbara Oprčkal.


ED SHEERAN

Preberite še:
Zakaj britanski pevec Ed Sheeran navdušuje ves svet


MICHAEL BUBLE,VIDA,DAUGHTER

Preberite še:
Čudovito ime, ki ga je Michael Bublé dal svoji hčeri in kaj pomeni


OTROSKI VEROUK

Preberite še:
Verouk, ob katerem otroci niti ne pomislijo, da bi po birmi “odpadli”

Tags:
odnosizakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.