Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. julija |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Obarvaj svoj post: Drage mame, hvala vam!

MOM,CHILDREN

Shutterstock

Aleteia - objavljeno 24/03/18

Vabimo vas, da ta post obarvamo pisano

Jezus je trpel in umrl, da bi mi živeli  ̶  živeli v polnosti. V postnem času se odrekamo hrani, škodljivim navezanostim in razvadam, negativnosti, darujemo svoj čas drugim, se žrtvujemo  ̶  vse to, da bi se osvobodili in zaživeli bolj polno, veselo, barvito.

Vabimo vas, da se nam vsak dan posta pridružite v premišljevanju kratke misli iz Svetega pisma in preprosti nalogi. Tu je naslednji izziv:

Sobota, 24. marec

Marija je rekla: “Glej, dekla sem Gospodova, zgodi se mi po tvoji besedi.” In angel je šel od nje. (Lk 1,38)

Naloga: Ker je jutri cvetna nedelja, je praznik Gospodovega oznanjenja, ko je angel prišel povedat Mariji, da je noseča in bo rodila Odrešenika, prestavljen na današnji dan. Zato se danes (ali jutri ‒ vedno šteje) zahvalimo za svojo mater, da je rekla da, zgôdi se, ko je izvedela, da je noseča.

Če je še živa, jo obiščimo ali pokličimo in se ji zahvalimo za vse, kar je za nas storila. Če se je že poslovila s tega sveta, molimo zanjo.


PUSH UPS MUM DAUGHTER

Preberite še:
Fit mami je srečna mami. Pa je res?


EVA AHAČEVČIČ PAKIŽ

Preberite še:
“Glede na to, da sem vso noč dojila, sem prav fejst”


VIRGIN

Preberite še:
10 stvari, ki jim je Marija rekla ne

Izzive prejšnjih dni najdete tukaj.

Tags:
Obarvaj svoj postpost
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.