Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 29. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Člani iste družine rojstni dan praznujejo na isti dan

Chocolate birthday cake

Ruth Black | Shutterstock

Urška Kolenc - objavljeno 26/09/23

Na svoj in partnerjev rojstni dan je rodila dvojčke

Dan, ko se rodi otrok, za njegove starše postane nepozaben datum, ki ga ne bodo nikoli pozabili. To še posebej velja za Scierro Blair in Joséja Ervina iz Clevelanda v ameriški zvezni državi Ohio, ki sta se avgusta na isti dan, ko imata sama rojstni dan, razveselila še rojstva svojih dveh otrok.

Presenetljivo odkritje

Par se je spoznal lani. Jose pripoveduje, da je Scierro “neprestano videval”, kar je razumel kot znamenje, naj jo ogovori.

Ko mu je nekoč med daljšim pogovorom razkrila, da ima rojstni dan na isti dan, kot ga ima sam, je najprej mislil, da se šali. Nato mu je pokazala osebno izkaznico z datumom, kar je Jose razumel kot dodatno potrdilo, da sta si namenjena.

Sciera je kmalu zanosila in par je izvedel, da pričakujeta dvojčke.

“Najboljše darilo za rojstni dan”

Letos avgusta je ginekolog med pregledom Scierri povedal, da vse kaže na to, da se bosta dvojčka rodila nekaj dni pred predvidenim datumom, in jo kar takoj napotil naravnost v porodnišnico. Tam sta se v noči na 18. avgust, pol ure po polnoči, rodila deklica Aria in deček José mlajši.

Srečni očka je ob tem čudovitem trenutku dejal, da je neskončno srečen, tudi zaradi dejstva, da lahko svoj rojstni dan hkrati deli tudi s svojima otrokoma. “To je najboljše darilo za rojstni dan. Čutim, da je bil to Božji blagoslov in ne bi hotel, da bi bilo drugače.”

Za svoja otroka si očka želi, da bi si bila vse življenje blizu in bi postala najboljša prijatelja.

Le predstavljamo si lahko, kako bučna bo rojstnodnevna zabava te štiričlanske družinice prihodnje leto, ko bodo na isti dan prvič skupaj pihali svečke na rojstnodnevnih tortah.

Tags:
rojstvo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.