Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 4. maja |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Železniškemu delavcu se je malo pred smrtjo prikazal žareči križ

Glowing cross over railroad tracks

Tiktok | Shutterstock | Altered by Aleteia

Cerith Gardiner - objavljeno 04/09/23

"Bog mi želi nekaj povedati"

V trčenju vlaka blizu Torina v Italiji je nedavno umrlo pet železniških delavcev, ki so pozno v noč varili železniške tire. Med delom je prihajajoči vlak s hitrostjo 160 kilometrov na uro trčil naravnost vanje.

Eden od umrlih, 34-letni Michael Zanera, je bil veren katoličan in zadnje, kar je delil na družbenih omrežjih, je bila slika križa, ki ga je opisal kot razpelo, ki se je oblikovalo med njegovim varjenjem tirnice.

Pred smrtjo je Zanera na TikToku objavil kolut, na katerem je prikazan križ, ki se močno sveti. Ob posnetku je mladi železničar zapisal: “Bog mi zagotovo želi nekaj povedati. Prvič se mi je to zgodilo med varjenjem tirnice.”

@michaelzanera

❤️🙏❤️

♬ The Power Of Love – Frankie Goes To Hollywood

Videti tisti križ, ki se je svetil v temi, je moralo biti mlademu Italijanu v veliko tolažbo v času, ko je potreboval Božjo podporo. In to ne kaže samo, kako je Bog vedno in povsod prisoten, ampak tudi kako je dosegel Michaela, ko je opravljal svoje delo, da bi mu dal vedeti, da sliši njegove klice. In v tem primeru ga je klical domov.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja AleteiePrevedla in priredila Kaja Zupanc.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.