Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. aprila |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Dragocen nauk, ki ga je prodajalec namenil pomanjkljivo oblečeni ženski

Young lady, dressed inappropriately

I felt it deeply | Facebook

Aleteia Slovenija - objavljeno 05/08/23

Ženske, ne pozabite, da ste dragocene

V zadnjih letih gredo modni trendi in navade oblačenja v smer vse večje svobode, kar še posebej velja za modo najstnikov in mladih, predvsem deklet. Po spletu in na družbenih omrežjih je zaokrožila objava, ki želi opozoriti dekleta in mlade ženske, naj bodo pozorne na to, da kljub taki modi ohranjajo svojo dragocenost.

Delimo besedilo objave:

Neka ženska je prišla v trgovino v oblekah, ki so nazorno razkazovale njeno telo. Lastnik trgovine, ki je bil moder starejši mož, jo je pogledal, jo prosil, naj se usede, jo pogledal globoko v oči in rekel nekaj, česar ne bo pozabila do konca svojega življenja.

“Mlada dama, vse, kar je Bog naredil vrednega na tem svetu, je zakrito in je težko odkriti. Na primer:

Kje lahko najdeš diamante? V zemlji, dobro prekrite in zaščitene. Kje so biseri? Globoko v oceanu, zakriti in zavarovani v čudoviti školjki. Kje lahko najdeš zlato? Pod zemljo, prekrito z več plastmi skal, in da prideš do njega, moraš trdo delati in globoko kopati.”

Še enkrat jo je pogledal in nadaljeval:

“Tvoje telo je za Boga sveto in unikatno. Si veliko bolj dragocena kot zlato, diamanti in biseri, zato bi morala biti tudi ti zakrita.” Dodal je: “Če pustiš svoje dragocenosti, kot so zlato, diamanti in biseri, na varnem, bo ‘ugledno rudarsko podjetje’, ki ima ustrezne stroje, več let delalo, da bo lahko prišlo do teh dragocenih materialov. Najprej bodo kontaktirali tvojo ‘vlado’ (družina), nato podpisali uradno pogodbo (poroka), na koncu pa bodo strokovno izkopali te dragocenosti in jih negovali (poročeno življenje).”

Sklenil je:

“Če pa boš svoje dragocenosti razkrivala na površju zemlje (vsem na očeh), boš vsakič pritegnila mnogo ilegalnih rudarjev, ki bodo prišli, brezplačno izkoristili in vzeli tvoje dragocenosti ter te pustili brez zakladov, ki ti jih je podaril Bog.”

Ženske, ne pozabite, da ste dragocene!

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.