Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Potrebujete malce spodbude? Naj vas navdihne 10 misli svetnikov

kobieta zimową porą czyta na parapecie okna wartościowe książki

Yuganov Konstantin | Shutterstock

Cerith Gardiner - objavljeno 08/02/23

Zimi še ni videti konca in morda potrebujete malce duhovne spodbude

Božično veselje je minilo, velika noč pa se zdi še razmeroma daleč, zato se morda počutite malce otopeli – še posebej, če vam ti hladnejši in temnejši dnevi ne povzročajo pretiranega veselja.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Na srečo obstaja nekaj zelo modrih svetih mož in žena, ki vam lahko pomagajo osvetliti življenje v pravi luči. S premišljevanjem ob teh drobnih biserih lahko v svoje srce in um vrnete kanček veselja.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.

Tags:
duševno zdravjesvetniki
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.