Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

Simona meni, da je Matjaž ne razume. On pa, da je genialen. Kdo ima prav?

zakonca kosi, vlog 18

TOMAŽ RIHTAR

Simona in Matjaž Kosi - objavljeno 28/12/22

Danes sva posnela nekaj o najinem snemanju. Za vas pa imava tudi izziv oziroma vabilo. Oglejte si vlog do konca

Pred kratkim je minilo 11 let od videa Kam gre beli zajček, ki je pomenil začetek najinih snemalnih udejstvovanj. Zato bi vam v tokratnem vlogu rada predstavila, kako je videti najin, naš družinski vsakdanjik.


Ne morem verjeti, kako Simona nima razumevanja za moje genialne navdihe in ideje. Še posebej pa ne za to, da jih morava posneti prav v tistem trenutku, ko inspiracija pride, sicer bo izpuhtela.

Matjaž


Zgrožena sem, kako Matjaž res ne razume, da med pripravljanjem zajtrka ali kosila nikakor ne morem biti pripravljena na snemanje. Prav tako ne z ravno razmršeno pričesko.

Simona

Poznajo naju tudi zaradi Aleteie

No, približno tako je bilo videti najino leto 2022, v katerem sva posnela več kot 100 skečev, reklame in 12 vlogov za Aleteio. Vesela sva, da naju ljudje prepoznavajo tudi po vlogih in da jim prinašava še kaj globljega kot “le” smeh.

Za konec pa imava za vas še en izziv. V komentar pod objavo napišite šalo, ki se vam zdi duhovita. Eno od zapisanih bomo skupaj z ekipo Aleteie izbrali, midva pa jo bova posnela. Ste za?

Še nekaj misli Simone in Matjaža:

Tags:
družinaMisticizemzakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.