Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 16. aprila |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

Besede Bohinjca, ki me je podučil o koncu življenja, mi še danes odzvanjajo v glavi

martin golob vlog 96

Zajem zaslona

Martin Golob - objavljeno 09/09/22

Oglašam se vam s prekrasnega kolesarskega izleta

Ko se ukvarjam s športom, na primer poganjam kolo ;), se mi večkrat kaj utrne. Veste, nad čim sem se zamislil pred kratkim? Ali v življenju znamo izkoriščati priložnosti? Pa ne mislim le za kak posel, ali zaslužek, ali popust.

Mar znamo na primer izkoristiti čas za rekreacijo, pomoč bližnjemu ali molitev? Ob kesanju pri maši namreč vedno molimo tudi “mnogo dobrega opustil”. Če opuščamo dobro, je enako, kot če delamo slabo. Večkrat se spomnim na besede Bohinjca, ki me je pobaral, ali vem, kaj me bo vprašal sveti Peter, ko se bom pojavil pred nebeškimi vrati. To vam povem v vlogu. 😉

Skratka … Če poganjaš življenje kot kolo, greš naprej. Če pa se ustaviš v lenobi ali malodušju, pa se hitro zgodi, da zapadeš v greh ali neprijetne strasti.

Z vašo pomočjo bomo še boljši

Iskreno se vam zahvaljujemo, ker berete in spremljate Aleteio. Z veseljem in predano ustvarjamo njene vsebine, za delovanje pa seveda potrebujemo sredstva. Zato vas prosimo, da nas podprete – za še več dobrih člankov, ki bodo spodbujali in dajali navdih. Vse podatke najdete TUKAJ.

Hvala vnaprej!

Ekipa Aleteie

Tags:
Martin Golobvlog
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.