Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Radi prevajate? Pridružite se ekipi Aleteie

DSC_6883.jpg

Tatjana Splichal

Aleteia Slovenija - objavljeno 18/07/22

Ste vešči tujih jezikov in bi se radi preizkusili v prevajanju za Aleteio?

V ekipi Aleteie Slovenija iščemo sodelavce (m/ž) – prevajalce za španščino, italijanščino in francoščino. Tudi če obvladate le enega od naštetih jezikov in ste vešči prevajanja, ne oklevajte s prijavo. 😉

Ponujamo dolgoročno sodelovanje prek S. P.-ja ali avtorske pogodbe. Izbrani kandidat oz. kandidatka bi po dogovoru z urednico vsak teden prevedel nekaj krajših člankov iz španske, italijanske oz. francoske izdaje Aleteie.

Od kandidatov pričakujemo natančnost, zanesljivost, obvladanje slovenskega in tujega jezika (španščina, italijanščina in/ali francoščina).

Prijave s kratko predstavitvijo lahko pošljete na urska.kolenc@aleteia.org najpozneje do ponedeljka, 25. julija.

Zelo zaželeno je, da prijavi priložite krajši prevod enega od naslednjih člankov:

Veselimo se vas!

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.