Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 23. aprila |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Kaj je skrivnost Sharon Stone, da je pri 64 videti tako čudovito?

282526273_531128141921847_8948663930274653997_n-1.jpg

@sharonstone | Instagram

Tina Martinec Selan - objavljeno 03/06/22

K sreči se zdi, da je takih slavnih dam vedno več

Svet slavnih pozna poplavo zvezdnic, ki si na vse kriplje prizadevajo ustaviti proces staranja in okolico prepričati, da so še vedno stare 25. Zato je videti naraven obraz ženske, ki si ni zgladila gub ali ki je sprejela siveče se lase ter jih elegantno vključila v svoj slog, toliko bolj osvežujoče. K sreči se zdi, da je takih slavnih dam vedno več.

Ne skriva sivih pramenov in gub

Pred kratkim so na rdeči preprogi v francoskem Cannesu zasijale številne zvezdnice, ki so nam lahko odlična inspiracija in zgled ženstvenosti v zrelih letih. Med njimi tudi Sharon Stone, ki je od nekdaj veljala za eno najlepših igralk na svetu, z leti pa njena lepota ni prav nič izgubila na žlahtnosti, morda ravno obratno.

Pokazala je, kako dobro se lahko sivi lasje vključijo v pramenasto svetlo barvo las, ki je od nekdaj njen zaščitni znak, prav tako kot razmršena kratka frizura, ki poudari njen obraz. Nekaj sivih las ob straneh glave in nekaj gub pa nikakor ni odvrnilo pozornosti od njene zrele lepote, prav nasprotno – še poudarili so jo.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Lepota je ljubezen do življenja

Ko so Sharon povprašali, kaj je njena skrivnost za lepoto tudi v zrelih letih, se je kar razgovorila: “Rekla bi, da sem preprosto srečen človek. Ni res, da si privlačen ali lep samo, če si mlad. Osebno nočem biti videti, kot da sem mlada. Želim si biti ženska, ki je za svoja leta videti fenomenalno.”

Ravno ta miselni preskok je zelo zanimiv in vreden razmisleka. Ne gre torej za brezsmiselno hlastanje za mladostjo ali videzom 20-letnic. Ne gre za koprnenje po času, ki je minil, pač pa za hvaležnost in zavedanje tega, kar imaš – ter da iz tega narediš kar največ.

Sharon Stone gre očitno pri tem zelo dobro. Ve, kaj želi, in živi na polno. Pri 64 letih je videti fenomenalno, vse to pa je verjetno posledica njene življenjske energije.

Njena dolgoletna vizažistka pravi, da je Sharonina ljubezen do življenja dobesedno nalezljiva. “Sharon ve, da lepota ni peščena ura, ki počasi odteka v nič. Razume pa, da lepota pomeni ljubezen do sebe in skrb zase. Zame Sharon dokazuje, da je ženska pri 64 lahko prav tako osupljivo lepa kot pri 27.”

V srebru zaplesali po rdeči preprogi Cannesa tudi Helen in Andy

Poleg Sharon Stone sta na rdeči preprogi Cannesa zasijali tudi lepotici Helen Mirren in Andy McDowell. Medtem ko prva že dolgo odlično nosi sive lase, pa se je Andy McDowell šele dokaj nedavno odločila za to. Prav tako lepotica ne skriva gub na obrazu.

Srebrni prameni se odlično vključujejo v njeno grivo temnih kodrov in ji zelo pristojijo. Vsi komplimenti zvezdnicam tudi za uspešno barvno prilagoditev njihovih stajlingov, saj se zaradi sivih las, ki naravni obarvanosti podarijo hladnejši, srebrn ton, odločajo tudi za hladnejše barve oblačil s srebrnim sijajem.

Tags:
lepotamodaslavnistarost
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.