Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Tilen Artač med imitiranjem in pritrkavanjem

TILEN ARTAC ODDAJA REFLEKTOR

TOMAŽ RIHTAR

Tina Martinec Selan - objavljeno 23/02/22

Skriti talenti, ki so postali razkriti

Tilna Artača verjetno najbolje poznamo kot komika, glasbenika, izjemnega imitatorja in TV-voditelja. V zadnjih letih ga lahko spremljamo v radijski oddaji Radio Ga Ga ter na televiziji v oddaji Kaj dogaja?, ki se prav v petek spet vrača na naše televizijske zaslone. 

A po ogledu tokratne oddaje Reflektor boste Tilna spoznali še povsem z drugih vidikov. Tako je, ima tudi “skrite talente”, ki jih je razkril samo za nas. Med drugim tudi to, da je bil več kot 20 let pritrkovalec na Brezovici.

Sproščen in duhovit pogovor, kjer tudi smeha ne bo manjkalo, vodi Rok Škrlep. Ne zamudite te epizode Reflektorja v sredo, 23. 2., ob 20.00 na Youtube kanalu Družina media.

“Vidim, da nasmejim ljudi, jih spravim v dobro voljo, jih razbremenim. Navsezadnje je to poslanstvo komikov. Da pretopimo resnost, stvari, ki niso vse pozitivne, v pozitivne,” je dejal med drugim.

Voditelj Rok ga je tudi pobaral, ali šteje, koliko ljudi je že imitiral. Odkimal je, a dodal, da “je bilo Malih teras v oddaji Kaj dogaja že čez sto. To je okrog sto likov v pevskih imitacijah, ker smo nekatere ponavljali. Govornih pa bi si upal reči, da je okrog 40 ali 50. Nekateri liki niso več tako aktualni, damo jih na stran, zapremo v zmrzovalnik. Nekaterih tudi ni več med nami. Res pa je, da se s temi stvarmi ukvarjam že 18 let. Na radio Ga Ga sem prišel, še preden sem bil polnoleten.”

Epizodo si boste lahko ogledali na tej povezavi:

Oddaja Reflektor

Reflektor je pogovorna oddaja, ki jo na YouTube kanalu Družina media lahko spremljate vsako drugo sredo ob 20.00. Posveča se družbenim in duhovnim vprašanjem ter tematikam življenjskega sloga. Na Facebooku in Instagramu pa vas čakata tudi zakulisje ustvarjanja in predstavitev voditeljev. Vabljeni k ogledu in komentiranju!
Tags:
Oddaja Reflektor
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.