Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Misli Disneyjevih junakov, ki nikakor ne veljajo le v svetu risank

Disney.png

Marko Aliaksandr | Shutterstock, 360b | Shutterstock, Nize_Artt | Shutterstock

Katarina Berden - objavljeno 02/02/22

Misli, polne modrosti, motivacije in navdiha

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Svet Disneyjevih risanih junakov gotovo poznamo skoraj vsi. Risane filme radi gledajo tako otroci kot tudi odrasli, saj v njih najdemo situacijsko komiko, ki zabava najmlajše, najdemo pa tudi močna sporočila ali zabavne dialoge, ki jih pogosto razumemo šele, ko smo starejši.

Risani junaki se vedno znova znajdejo v najrazličnejših zagatah in nevarnostih. Velikokrat imajo ob sebi prijatelje, ki jim pomagajo, jih spodbujajo in jih učijo biti boljši.

Ravno v teh dialogih lahko najdemo veliko modrih misli, ki jih lahko prezrcalimo tudi v realni svet, saj so aktualne tudi za nas in naš način življenja.

Nekaj takih, ki se nam zdijo najlepše, si lahko ogledate v spodnji galeriji. Naj vam bodo v navdih!

Tags:
osebna rast
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.