Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. aprila |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

Martinov namig za tolažbo v trenutkih, ko te kdo opravlja ali grdo govori o tebi

martin golob vlog 79

Fotografija je last Martina Goloba

Martin Golob - objavljeno 14/01/22

Kako "znucano" je vaše Sveto pismo?

Kolikokrat letno obrišete prah s Svetega pisma? 😉 Šalim se. Upam, da ga odpirate in ne le odpirate, ampak tudi prebirate tako pogosto, da prahu na njem sploh ni. Moje je že malce “znucano”. Precej ga berem in številni deli me navdihujejo. Kateri pa najbolj? Oglejte si v vlogu.

Eden mojih ljubših odlomkov prihaja iz Markovega evangelija. Pravi, da ne omadežuje človeka tisto, kar prihaja od zunaj, ampak kar prihaja od znotraj. Umazala me bodo moja grešna dejanja, ne pa grešna dejanja moje okolice. To je zelo tolažilno, ko te nekdo opravlja in grdo govori.

Najodmevnejši Martinovi vlogi v letu 2021:

Tags:
duhovnikMartin Golobvlog
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.