Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Družinica Steklasa je spet skupaj. V troje – Lori je doma

TjasaUros-22-1.jpg

Fotografija je last Uroša in Tjaše Steklasa.

Aleteia Slovenija - objavljeno 24/11/21

Prvorojenka zakoncev Steklasa

Pred dnevi je pevka Tjaša Hrovat Steklasa razkrila, da sta z možem Urošem postala starša. Prvorojenko sta poimenovala Lori. Včeraj pa je Tjaša na svojem profilu na Instagramu objavila fotografijo s sporočilom, da so se porodnišnični dnevi končali. Dodala je tudi zahvalo osebju.

View this post on Instagram

A post shared by TjasÌŒa Hrovat Steklasa (@tjasahrovat_steklasa)

Uroša in Tjašo smo pred kratkim gostili v intervjuju na Aleteii. “Zelo je pomembno, da dva podobno razmišljata in da se ni treba vedno znova pričkati o določenih stvareh. Z Urošem imava o ogromno stvareh enako mnenje oziroma se dopolnjujeva. Tam, kjer pa ga nimava, znava zadeve rešiti s kompromisi in z normalnim, iskrenim pogovorom. Ne pa s preračunljivim in pretkanim,” je pevka med drugim dejala o tem, kaj se ji zdi pomembno v zakonu.

Tags:
rojstvo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.