Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. julija |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

6 priprošnjikov za ozdravljenje bolezni

St. Agatha

Philip Kosloski - objavljeno 21/01/19

Če molite za ozdravljenje, se za priprošnjo obrnite na te svetnike

Preden je Jezus šel v nebesa, je svojim učencem naročil: “Tiste pa, ki bodo sprejeli vero, bodo spremljala ta znamenja: … Na bolnike bodo polagali roke in ti bodo ozdraveli.” (Mr 16,17.18)

Čudežna ozdravljenja v Jezusovem imenu se skozi zgodovino niso dogajala le v času življenja apostolov in svetnikov, ampak tudi po njihovi smrti. Bog je po priprošnji svetnikov uslišal že nešteto prošenj za ozdravljenje.


AGNES

Preberite še:
Svetniki in njihov neverjetni odnos do živali

Čudeži sicer niso nekaj gotovega in se zgodijo le v okviru Božjega načrta, vedno pa lahko molimo k tem svetnikom in jih prosimo za ozdravljenje. Naše molitve so vedno uslišane, čeprav ne zmeraj tako, kot smo pričakovali.

V fotogaleriji si oglejte, h katerim svetnikom lahko molite za različne bolezni.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.


SICK LITTLE GIRL

Preberite še:
Čas bolezni: Kako lahko ukrepate, da bo otrok čim manj bolan?


AGATA HREN

Preberite še:
“Po strmejši poti hitreje prideš na cilj, hitreje imaš lepši razgled”
Preberite še:
Zakaj je na mnogih državnih zastavah križ?

Tags:
bolezen
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.