Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 3. maja |
Aleteia logo
Zanimivosti
separateurCreated with Sketch.

Ljubezen je dar. Praznični video, ki je ganil splet

christmas-ad-mother-tape-love-gift-phil-beastal-1-5bf7b92124a94__700

youtube

Lucandrea Massaro - objavljeno 12/12/18

Močno sporočilo, ki bo orosilo marsikatero oko

Komaj nekaj “centov”, bi lahko rekli, oziroma le 50 evrov je stala realizacija videa o božiču, ki je imel v samo nekaj dneh na Facebooku več kot pet milijonov ogledov. Nepričakovan uspeh, ki bi si ga njegov avtor, dvaintridesetletni britanski profesionalni režiser Phil Beatstall, lahko samo želel.




Preberite še:
Tudi vi jokate ob tem oglasu? Ne pozabite njegovega sporočila.

V videu Love is a gift (Ljubezen je dar) je zgodba preprosta, a lepa in ganljiva, kot tudi izbor glasbe. Na božični dan glavni junak posluša kaseto, ki jo je pred leti posnela njegova mati. Ker je bila bolna, se je odločila, da mu bo za vsako leto posnela eno kaseto, na kateri mu bo voščila vesel božič. V videu je predstavljen zadnji posnetek, ki mu ga je zapustila in ki nosi prav posebno sporočilo.

Številni uporabniki socialnih omrežij so po ogledu videoposnetka avtorja že prosili, naj posname video tudi za naslednje leto. “Ni vedno potreben ogromen proračun,” je pojasnil režiser, “dovolj je samo pripoved z močnim sporočilom.”


STREET

Preberite še:
Kaj te dni potrebujemo bolj od klobas in “kuhančka”




Preberite še:
Oče in sin glavna akterja v najboljšem oglasu, kar ste jih kdaj videli

Phil je sicer svoj video objavil ravno v času, ko je Veliko Britanijo obnorel praznični oglaševalski videospot za veleblagovnice John Lewis, v katerem ima glavno vlogo Elton John. Za primerjavo, oglaševanje znamke John Lewis je, glede na govorice, stalo najmanj sedem milijonov funtov, kar je okoli 7,8 milijona evrov.

Ogledate si ga lahko spodaj.

Prispevek je nastal po prevodu, ki ga je objavila italijanska izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Irena Santoro.


JOSEPH RATZINGER, BENEDICT VI.

Preberite še:
Ženitni oglas v časopisu, ki je spremenil tok zgodovine


LOVING COUPLE

Preberite še:
Kako vam 30 sekund na dan lahko izboljša zakonsko življenje


KIDS

Preberite še:
Kaj kupiti otroku, ki že ima vse?

Tags:
odnosi
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.