Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 18. junija |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Tudi vi med ljudmi veljate za čudaka, če poveste, da ste proti splavu?

UPSET WOMAN

Shutterstock

Aleteia - objavljeno 10/10/18

Molitev, da bi znali iskati resnico in ljubezen

Se vam je že zgodilo, da ste izpadli čudni, če ste med prijatelji, sodelavci ali kje v javnosti povedali, da vam je mar za vsako življenje in ga želite varovati od spočetja do naravne smrti? Zakaj je tako “zahojeno” razbijati razne mite o človeku, naši zgodovini, sprijenih odnosih in povedati, da je cesar nag?


STRONG KID

Preberite še:
Katoličani, hodite pokončno in drznite si biti nevarni!

Tu je molitev za nas, da bi vztrajno iskali resnico, bili zgled in v temi širili svetlobo; in za vse, ki jih iskanje resnice ne zanima, ki ne dopuščajo drugačnih mnenj in še ne ljubijo človeškega življenja.

Dobri Jezus,med ljudmi se večkrat počutim čudak. Ko govorim, kar si Ti govoril, ko poskušam delati, kar si Ti delal. Saj vem, že sam si rekel, da bo tako. A ni lahko.Prosim Te, naj me nasprotovanje okolice ne odvrne od tega, da bi vedno iskal Tvojo ljubezen. Da bi imel rad življenje, da bi v vsem iskal resnico in jo pomagal odkrivati tudi drugim. Naj to delam z občutkom in ljubeznijo.Pošlji svojega Duha, da bi naša okolica sprejela dobroto, ki prihaja od Tebe. Pošlji svojega Duha vsem, ki so preganjani, ker se borijo za življenje in resnico, Zate, za nemočne.Pošlji svojega Duha tudi meni, da bom vedel, kdaj in kako širiti Ljubezen in Resnico.Hvala, Gospod, da si vedno z nami.Amen.Preberite še:
A to so vsi vaši? Ne, še tri imam doma!


GIULIA MICHELINI

Preberite še:
“Sin, ki sem ga želela splaviti, mi je rešil življenje”


JUAN MANUEL COTELO

Preberite še:
Ste videli film Marijina zemlja? Pripravite se na še večjo uspešnico

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.