Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Kako uspe Kate Middleton ohranjati tak videz pri 36 letih?

KATE MIDDLETONE

360b | SHUTTERSTOCK

Adriana Bello - objavljeno 16/01/18

Objavljamo nekaj njenih lepotnih trikov

Čeprav je Veliko Britanijo in ves svet osvojila s svojim nasmehom in milino, zanimanje vzbuja tudi s svojim dobrim okusom za oblačenje, lepimi lasmi in sijočo kožo.

Olja

Posebno med nosečnostjo, ko želi uporabljati čim bolj naravne proizvode, Kate Middleton seže po šipkovem olju, ki da njeni koži žameten videz. Poleg tega je to olje zelo vlažilno in koži vrača sijaj brez neprijetnega občutka mastnosti.

Sanjski lasje

Stilist Kate Middelton Richard Ward je priznal, da uporablja šampon in balzam v enem, ki je rastlinskega izvora, Kate to dobi v njegovem salonu. V njem ni sulfatov, zato je zelo nežen za lasišče, hkrati pa dovolj vlažilen, da čisti in navlaži v enem koraku. Za volumen las uporablja stari trik tupiranja od korena navzgor.


KOBIETA NA FOTELU

Preberite še:
Povej mi, kakšen obraz imaš, in povem ti, kakšno pričesko potrebuješ

Kate and William
Frederic Legrand - COMEO | SHUTTERSTOCK

Botoks, ki to ni

To skrivnost je razkril eden od vizažistov Michelle Obama, Carl Ray, ki je izdal, da je Kate takratni prvi dami ZDA priporočila organski botoks, ki se ga ne vbrizga (gre bolj za svojevrstni gel) in vsebuje hialuronsko kislino ter naravni anestetik.

Pridelujejo ga iz brazilske kreše (Acmella Oleracea). Ker zmanjšuje mišične krče na obrazu in sprošča predele okrog oči in med obrvmi, pomaga pri preprečevanju gub.

Obrazna maska iz nutele?

Dobrodejne lastnosti čokolade so zelo znane in kozmetično jo ponujajo skoraj v vsakih toplicah. Vendar po besedah ene od stilistk, Debore Mitchell, vojvodinja za brezhibno kožo rada uporablja hišne recepte, še posebno za obrazno masko iz kakava, lešnikov, sladkorja, posnetega mleka in palmovega olja (kar so sestavine lešnikovega namaza).

[protected-iframe id=”aa46f4c066c32e03ab9d07295af04949-133580111-130919046″ info=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDuchess.Catherine.website%2Fposts%2F1540984859293185&width=500″ width=”500″ height=”550″ frameborder=”0″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no”]


FAMILYLIFE

Preberite še:
Siti idealnih družinskih prizorov na Facebooku? Poglejte nekaj realnih.

Srečno družinsko življenje

Nobena krema ali kozmetični obred ne more zavreti učinkov nestanovitnega, žalostnega, osamljenega ali stresnega življenja. Kate Middleton je znala ustvariti dom ne glede na vse plemiške naslove in privilegije. Skupaj z Williamom, Georgeem in Charlotte (kmalu tudi z dojenčkom, ki prihaja) poskušajo živeti “normalno” življenje, ko so v zasebnosti svojega doma, kjer se veliko igrajo na prostem in se ukvarjajo s športom.

Z vojvodo sta videti iskreno zaljubljena, uživata v medsebojni družbi, pa naj bo na kakšni uradni poti ali na teniškem turnirju v Wimbledonu. Njuni starši večkrat pridejo na obisk, zdaj pa blizu živita tudi princ Harry in Meghan Markle, tako lahko skupaj preživijo več kakovostnega časa.

Nedvomno bo držal rek, da je najlepša lepota tista, ki sije od znotraj.


COUPLE

Preberite še:
14 zabavnih mejnikov v življenju zakonskega para


COUPLE

Preberite še:
Ljubezen ima pet stopenj, a se večina parov ustavi pri tretji. Zakaj?


SARA AHLIN DOLJAK

Preberite še:
Sara Ahlin Doljak: Zaradi bolezni ne more govoriti, a je še vedno uspešna odvetnica

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila španska izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Jasmina Rihar.

Tags:
družinalepota
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.