Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 4. maja |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

Kaj lahko same storimo glede težav z lasmi, nohti ali kožo?

Poskrbimo za svoje zdravje in dobro pocutje

Rido | Shutterstock

Poskrbimo za svoje zdravje in dobro počutje.

Lux-Factor | 18/09/23
Rešitev je v zavedanju pomena zdravega načina življenja, skrbnosti za ohranjanje vitalnosti telesa in zagotavljanja dobrega počutja. Pri tem nam lahko pomagajo tudi prehranska dopolnila

Eno takih je Procollagen, ki nam služi kot dolgoročna naložba v zdravje, pripomore pa tudi k ohranjanju lepote.

Kakovostne sestavine za celostno dobro počutje

Prehransko dopolnilo Procollagen izstopa z raznoliko paleto 13 različnih sestavin, med katerimi prevladujeta dva ključna elementa: ribji kolagen in vitamin C. Vsebuje še hialuronsko kislino, MSM mineral lepote, NDF naravni dermo filter, vitamine A, E in B7, biotin, selen, cink, koencim Q10 in še kar nekaj drugih pomembnih sestavin za zdravje. Tako z več različnimi sestavinami v eni kapsuli poskrbite za optimalno delovanje vašega telesa in imunskega sistema. Sestavine se v svojem delovanju med sabo tudi podpirajo, s tem se učinki sestavin še povečajo.

Obnovitev po obdobjih, ki obremenjujejo kožo in telo

Po obdobjih počitnic, ko smo izpostavljeni soncu, slani vodi in kloru, naše telo potrebuje intenzivno regeneracijo. Rezultat takšnih obremenitev se pogosto pokaže na laseh, nohtih, trepalnicah in koži, prehransko dopolnilo se v takšnih trenutkih izkaže kot idealna izbira. Njegove sestavine, zlasti vitamin C, prispevajo k ohranjanju kože in telesa v optimalnem stanju, s čimer zagotavljajo trajen sijaj in vitalnost.

Nase telo je izpostavljeno razlicnim naporom
Naše telo je izpostavljeno različnim naporom.

Podpora pri okrevanju po stresnih situacijah

Posebna pozornost je namenjena tudi ženskam, ki se soočajo z obdobji visokega stresa, kot je na primer porod ali druge zahtevne življenjske situacije. V teh trenutkih je ključno, da poskrbimo za svoje telo in obnovimo izgubljeno energijo. Pričevanja uporabnic, ki več mesecev uporabljajo Procollagen potrjujejo, da je to prehransko dopolnilo postalo njihova podpora pri okrevanju, vračanju energije in ponovni vzpostavitvi ravnotežja v telesu.

Negujmo lase, nohte in kozo
Negujmo lase, nohte in kožo.

Več kot le površinska lepota

V današnjem svetu, v katerem se velikokrat osredotočamo na površinsko lepoto, je ključno razumeti, da je investiranje v zdravje dolgoročno veliko bolj dragoceno. Prehransko dopolnilo ni izdelek za izboljšanje videza. Gre za premišljeno naložbo, s katero vlagamo v svoje zdravje kot osnovo za trajno vitalnost, s tem pa tudi v lepoto.

Pomembno je, da poskrbite zase

Prehransko dopolnilo Procollagen lahko naročite na spletni strani www.luxfactor.com ali prek telefonske številke: 01 777 41 07. Samo za bralce tega članka podarjamo še dodaten 15-odstotni popust na celoten nakup s kodo: GRA15.

Ne pozabite, da je to, kar vložimo v svoje zdravje, tudi tisto, kar nas naredi privlačne. Procollagen ponuja celovito rešitev, ki združuje moč naravnih sestavin, da bi podprl vaše telo na poti do popolnega ravnovesja med notranjo vitalnostjo in zunanjo lepoto.