Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 4. maja |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

Na ene počitnice hkrati v dve državi

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj

Terme Olimia | 27/07/23
Poletna sezona se bliža svojemu vrhuncu. Dolge kolone avtomobilov se vijejo po avtocestah proti slovenski in hrvaški obali, medtem ko se številni dopustniki raje odločajo za odkrivanje narave in oddih v termalnih središčih na kontinentalnem delu. Med njimi sta Kozjansko in Hrvaško Zagorje, kjer se nahajajo Terme Olimia in Terme Tuhelj, ki obiskovalce to poletje vabijo na počitnice v dveh državah
Terme Olimia
Terme Olimia navdušijo z edinstveno arhitekturo.

Kdo ne pozna Term Olimia, edinstvenega prostora dobrega počutja? Ujete med olimskimi griči ponujajo nekaj za vsakega obiskovalca. Družine se zabavajo v Termalnem parku Aqualuna ali pokritem kopališču Termalije Family Fun, pari pobegnejo na oddih v slavno Orhidelio, seniorji na sproščanje v Termalijo Relax. Kljub poletni vročini se prileže pobeg v Svet savn, za sprostitev pa poskrbijo spa centri s svojo ponudbo masaž in raznih tretmajev.

Razvajanje po tuheljsko

Terme Tuhelj se nahajajo v središču hrvaškega Zagorja na samem izviru termalne vode in zdravilnega blata. Obdane z zelenjem in grički so od Term Olimia oddaljene 30 minut, prav toliko pa tudi od hrvaške prestolnice. Poletna zabava se odvija na Vodnem planetu z zunanjimi in notranjimi bazeni, številnimi tobogani in počasno reko. Klasične in premium sobe Hotela Well poskrbijo za odlično sprostitev, bogat animacijski program pa da ni nikomur dolgčas.

Terme Tuhelj
Vodni planet poskrbi za zabavo cele družine.

Potep po Kozjanskem in Hrvaškem Zagorju

Dvojne počitnice prinašajo dvojno mero znamenitosti in idej za aktiven oddih. Od Term Olimia se lahko gosti po urejenih kolesarskih poteh podajo do olimskega samostana s staro lekarno, Jelenovega grebena, na Stolp zdravja in veselja ali v katero izmed številnih vinskih kleti. V okolici Term Tuhelj pa se nahajajo številni muzeji in galerije, med katerimi gotovo ne gre izpustiti obiska Muzeja krapinskih neandertalcev.

Terme Olimia
Ni vremena? Ni problema! V Termaliji Family Fun ni nikoli dolgčas.

Počitnice v dveh državah – ugodneje za bralce Aleteie

Vse družine in pare, ki še niso izbrali letošnje počitniške destinacije, v Termah Olimia in Termah Tuhelj vabijo na počitnice v dveh državah. Obljubljajo dvojno mero sprostitve, zabave in aktivnosti, neomejeno kopanje in številna presenečenja.

Koda za popust

Za bralce Aleteie so pripravili še dodaten 20-odstotni popust za nakup paketa Počitnice v dveh državah prek telefonske številke 03 829 78 36 ali elektronskega naslova booking@terme-olimia.com s kodo za popust DRUŽINA.