Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 3. maja |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

Kaj predlagajo strokovnjaki pri negi kože v vročih dneh?

Nega-koze-s-primerno-kremo-lux-factor.jpeg

Lux-Factor

Nega kože s primerno kremo

Lux-Factor | 24/07/23
Sonce nam vsakodnevno povzroča poškodbe, prezgodnje staranje obraza in celo kožne bolezni. Za zaščito kože je zato priporočljiva uporaba primerne sončne kreme, nošnja zaščitnih oblačil in omejitev izpostavljenosti soncu med najbolj intenzivnimi urami
Nega-koze-s-primerno-kremo-lux-factor.jpeg
Nega kože s primerno kremo

Zelo koristna je tudi bolj pogosta uporaba kreme, ki vsebuje pravilno razmerje vitaminov in ostalih hranil za vašo kožo.

Hidracija je ključ do lepe kože

Poletne temperature in izpostavljenost soncu lahko povzročijo dehidracijo kože. Da bi ohranili zdrav sijaj, je pomembno, da jo pravilno hidrirate. Poleg pitja zadostne količine vode lahko uporabite tudi vlažilne kreme in izdelke, ki bodo ohranili vlago v koži. Izogibajte se alkoholu in kofeinu, saj lahko pospešijo izgubo vlage. Izjemno pomembno pa je tudi, da v tem času ne pozabite na še bolj intenzivno nego svoje kože s kremo, ki vsebuje pravilno razmerje vitaminov in ostalih hranil za vašo kožo.

Ohranite zdravo kožo z uravnoteženo prehrano

Prehrana igra pomembno vlogo pri zdravju in izgledu kože. Vključite živila, bogata z antioksidanti, kot so sadje, zelenjava, oreščki in semena. Omega-3 maščobne kisline, ki jih najdemo v ribah, avokadu in oljčnem olju, bodo pomagale ohraniti elastičnost kože. Prav tako je pomembno uživati živila, bogata z vitaminom C, ki spodbuja proizvodnjo kolagena.

Lux Factor
Ana Klašnja, baletna plesalka: “Izbira kreme za nego obraza je pomembna.”

Poživite svojo kožo z naravnimi maskami za obraz

Poletje je čas, ko si lahko privoščite osvežujoče in hranljive maske za obraz. Uporabite naravne sestavine, kot so jogurt, med, avokado, limona, kumara ali aloe vera. Za še večjo nego in lepoto kože pa vam strokovnjaki priporočajo certificirano naravno kozmetiko Lux-Factor, ki vam ponuja izredno učinkovito kremo za nego kože Lux-Factor 4D Hyaluron. Krema vam bo vidno zmanjšala izrazne in zapolnila globoke gube, spodbudila naravno obnavljanje povrhnjice in kožo zaščitila pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Samo za bralce Aleteie

Za bralce smo poleg akcijskega 50-odstotnega popusta pripravili še dodaten 15-odstotni popust za nakup izdelkov, s kodo za popust MTA15. Pohitite, koda je veljavna do četrtka, 31. avgusta.

Zdrava koža je znak negovanosti

Hialuronska kislina je ključna sestavina zdrave kože, pomanjkanje slednje pa rezultira v suhosti, neelastičnosti, občutku zategnjenosti ter pojavu gub in izraznih črt. To kislino vsebuje tudi krema Hyaluron, zato ob nanosu na obraz nase veže velike količine vode in posledično poskrbi za zdravo in čvrsto kožo. S staranjem količina dragocene hialuronske kisline v koži upada, kar pomeni, da naša koža izgublja sposobnost zadrževanja vode, pojavijo se gube in izgubi zdrav lesk.

Lux Factor
Krema za nego kože Lux-Factor 4D Hyaluron

Investicija za vašo kožo

Številne uporabnice so nad učinki zares presenečene in zaradi tega samozavestnejše, srečnejše ter uspešnejše. Poletje je pravi čas, da si privoščite nekaj, o čemer že dolgo sanjate. In če je to svež ter mladosten videz, je krema 4D Hyaluron prava rešitev za vas.

Dodatni popust za bralce Aleteie

Kremo lahko naročite na spletni povezavi:www.luxfactor.com. Vsak delavnik od 8. do 16. ure pa smo vam na voljo za naročilo in strokovne nasvete tudi na telefonski številki 01 777 41 07, mnenja strokovnjakov najdete tudi na naši spletni strani.