Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 29. aprila |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

To je naravna alternativa maskari za rast in poudarjanje trepalnic

Luxfactor

Shutterstock

Lux-Factor | 20/06/23
Lep, odprt in poudarjen pogled je pri medsebojni komunikaciji ključnega pomena, ženske pa znamo na ta način pridobiti še kakšno dodatno točko pri močnejšemu spolu

Luxfactor
Serum Eyelash spodbuja rast trepalnic.

Trepalnice so ena izmed stvari, ki jo ženske pri ličenju najraje poudarimo. Nekatere ženske se sicer ne ličijo. A tudi tiste dame, ki spadajo v to kategorijo, imajo doma maskaro. In kadar že uporabijo ličila, je to najpogosteje prav maskara, da poudarijo trepalnice. Prav tako je to običajno prvi korak k spoznavanju z ličili za dekleta, ki sramežljivo vstopajo na pot ličenja.

Maskara ni edini način poudarjanja trepalnic

Pa ste vedele, da lahko trepalnice poudarimo tudi z drugimi ličili, ne samo z maskaro? En izmed takih trikov je uporaba črtala za oči. Temno črtalo v svinčniku (črno ali temnorjavo za temnolaske, nekoliko svetlejše rjavo, sivo ali zlato za svetlolaske), ki ga nanesemo tik ob zgornjih trepalnicah, namreč optično zgosti trepalnice ob korenu, zato je naš pogled videti bolj intenziven, oči pa subtilno, naravno, a zelo učinkovito poudarjene.

Luxfactor
Vsebuje vitamin C za krepitev trepalnic.

Naravni stimulator rasti

Če si želite naravno še daljše in krepkejše trepalnice, pa so pri Lux Factorju pripravili čisto nov profesionalni serum za rast trepalnic. Novi serum Eyelash se od drugih serumov, ki spodbujajo rast trepalnic, razlikuje po svojih sestavinah, saj gre za naravni stimulator rasti in zdravja trepalnic. Serum pa je izjemno učinkovit tudi na obrveh. Če so torej vaše obrvi postale redke ali se zdi, kot da vam nočejo več rasti, lahko serum Eyelash uporabljate tudi na njih in po nekaj tednih vas bodo razveselile gostejše obrvi.

Serum Eyelash od drugih serumov ločuje to, da vsebuje vitamin C, ki ščiti celice pred poškodbami prostih radikalov, spodbuja obnovo celic in je nujen za sintezo kolagena. Kolagen je ena bistvenih beljakovin v naši koži. Vitamin C ohranja zdrave žile in kapilare, te pa oskrbujejo lasne mešičke s hranili, zato trepalnice bolje rastejo in so krepkejše. Ob podpori nekaterih drugih sestavin, ki podpirajo optimalno okolje za rast, je to prava inovacija na področju spodbujanja naravne rasti novih trepalnic in obrvi.

Luxfactor
Opazni rezultati že v nekaj tednih.

Maskare dražijo vaše oči? Serum jih ne!

Uporabnice, ki so že preizkusile novi Eyelash serum, so prve znake daljših in temnejših trepalnic opazile po dveh do štirih tednih. Tak je namreč naraven cikel rasti novih trepalnic, zato se rezultati ne pokažejo takoj, temveč so vidni, ko zrastejo nove trepalnice. Ob redni uporabi seruma (uporabljati ga je treba vsaj na začetku dvakrat na dan) pa bodo vaše trepalnice gostejše, daljše, bolj krepke in manj lomljive za vedno. Izkušnje uporabnic pričajo, da so se jim trepalnice zgostile celo za 85 odstotkov ter podaljšale za 25 odstotkov.

Prednosti Eyelash seruma pred drugimi serumi so številne. Poleg tega, da ima popolnoma naravne sestavine, je tudi povsem varen in nima škodljivih učinkov na oči ali sluznico. Oči po njem nič ne pečejo in se ne solzijo. Kombinacija izredne učinkovitosti in varnosti je tista, ki prepriča uporabnice, da po prvem mesecu uporabe tega seruma ne zamenjajo za nobenega drugega več.

Luxfactor
Preprosta uporaba dvakrat dnevno.

Ugodneje za bralce Aleteie

Eyelash lahko po promocijski ceni naročite na spletni strani www.luxfactor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07. Za bralce Aleteie smo pripravili še dodaten 15-odstotni popust za nakup prek spleta ali telefona s kodo za popust EIA15.

Besedilo je pripravila Tina Martinec Selan, Odglavedopet.