Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Nevesta je bodočega moža presenetila s posebnim darilom: “To lahko gledate vsak dan?”

wedding

YouTube Sea Jay Films | zajem zaslona

Valerija Trček - objavljeno 20/02/23

Svojemu bodočemu možu je omogočila, da je njun poročni dan videl v barvah

Prvo srečanje ženina in neveste je precej pravljičen trenutek. To srečanje pa je bilo še toliko bolj posebno za Tyja, saj mu je nevesta Karli pripravila prav posebno presenečenje.

Karli je Tyju podarila posebna očala, ki barvno slepim ljudem omogočajo, da vidijo barve. Tyjeva reakcija, ko je okolico videl v barvah, je neopisljiva. Tudi snemalci so od ganjenosti težko ohranili mirne roke.

Posebno darilo neprecenljive vrednosti

Ty sprva ni mogel verjeti, da mu je Karli kupila očala EnChrome, saj so zelo draga. Ganjen si jih je nadel in njegove prve besede so bile: “Ali si resna? To lahko gledate vsak dan?”

Živost barv ga je popolnoma očarala. “Ne vem, ali razumete, ampak nisem vedel, kako je videti barve. […] Lahko vidim barve! […] Prej je bilo vse sivo.”

Tyjevi nasmeški in solze so dokaz, da je Karlijina pozorna gesta še bolj obogatila njun poročni dan, nas pa lahko opomnijo, kako (pre)hitro lahko za samoumevno vzamemo nekaj tako preprostega, kot je to, da svet lahko opazujemo v barvah.

Tags:
poroka
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.