Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 16. aprila |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Z otroki lahko molite ta križev pot

Krizev-pot-za-otroke.png

Ana Zavadlav | Mavrica

Aleteia Slovenija - objavljeno 11/03/22

Marko Rijavec je v sodelovanju z revijo Mavrica pripravil poseben križev pot

V marčevski številki revije Mavrica je objavljen križev pot za otroke, ki ga je napisal Marko Rijavec, ilustrirala pa Ana Zavadlav. Ta križev pot nas vabi, da vse svoje težave in križe objamemo tako srčno, kot je Jezus objel svoj križ.

Križevemu potu, pripravljenemu posebej za otroke, lahko prisluhnete v spodnjem videu. Prebral ga je avtor Marko Rijavec.

Revija Mavrica

Mavrica je katoliška revija za otroke, starše, katehete in vzgojitelje, ki prinaša verske vsebine na otrokom razumljiv in privlačen način. Vsak mesec razveseljuje z lepimi ilustracijami priznanih slovenskih ilustratorjev, s poučnimi zgodbami, zabavnimi stripi, šalami in idejami za ustvarjanje.

Tags:
križev pototroci
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.