Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

“Svojo ženo vedno bolj ljubim, tako kot tudi njene obline”

CELEB COUPLE

AFP

Pierce Brosnan in Keely Shaye: pod zvezdami. Igralec, ki ga poznamo v vlogi Jamesa Bonda, je Shayevo na prvi zmenek povabil dve leti po smrti prve žene, ki je umrla za rakom. Večna romantika sta prvi skupni večer preživela v pogovoru pod zvezdami.

Tina Martinec Selan - objavljeno 08/02/22

Pierce Brosnan je zvest in romantičen mož svoji ženi Keely

Bliža se valentinovo, ki je praznik vseh zaljubljenih – tistih sveže zaljubljenih, pa tudi parov, ki so že dolgo srečni skupaj. Mednje spadata tudi igralec Pierce Brosnan in njegova žena Keely Shaye Smith.

Zasebno ni ženskar

Čeprav je Pierce Brosnan moški, za katerim vzdihujejo srca številnih oboževalk po vsem svetu, pa je zasebno izjemno umirjen, romantičen in zvest mož, daleč od lomilca src ali ženskarja, čeprav je v svoji karieri seveda odigral nekaj takšnih vlog.

S Keely sta se spoznala leta 1994, srečno poročena pa sta že 20 let. Imata tudi dva sinova, Dylana in Parisa. Ko je Pierce spoznal Keely, je bil tri leta vdovec, saj mu je prva žena Cassandra Harris umrla za rakom. Skupaj sta imela enega otroka, prav tako pa je igralec po ženini smrti posvojil tudi njena dva otroka.

Zaljubljena že več kot 27 let

Da je Pierce zvest in izredno romantičen tudi po vseh letih zakona s Keely, dokazujejo tudi nekatere objave na družabnih omrežjih. Ko je par pred tremi leti praznoval 25. obletnico njune zveze, je objavil na svojem Instagram profilu zapis: “Hvala za tvojo ljubezen, ljubezen moja. Za teh 25 let in vsa leta, ki še sledijo.” Znana sta tudi po tem, da se v javnosti še vedno držita za roke, si zaljubljeno šepetata in si izmenjujeta poljube.

Par je bil zaljubljen od trenutka, ko sta se spoznala. Keely se spominja: “Takoj mi je bil všeč. Visok, temen in čeden – vse, kar bi takoj privlačilo vsako žensko.” Pierce pa opisuje njune začetke: “Od trenutka, ko sem jo prvič zagledal, se je nisem mogel naveličati. Ko sem potoval po svetu, sem jo povsod tako pogrešal, da sem ji pošiljal letalske vozovnice, da me je lahko hodila obiskovat na snemanja. V Keely sem res našel izredno žensko. Tudi če bi iskal še milijonkrat, ne bi mogel najti boljše od nje.”

View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Nesramnežem, ki komentirajo njene kilograme, odgovarja …

Čeprav je danes Keely videti drugače kot takrat, ko sta se spoznala, saj je iz manekenske postave pridobila kar nekaj kilogramov, pa je Pierce zelo jasen v tem, da je zanj ona še vedno ena in edina. Čeprav je slaven in bi lahko dobil katerokoli žensko, ženi ostaja zvest in ji stopi v bran, ko se kdo nesramno obregne ob njeno telesno težo.

To se dogaja tako v medijih, ko je nekoč neka igralka objavila 20 let staro fotografijo Pierca in Keely in novo fotografijo ter poudarila, kako sta se zredila. Dogaja pa se jima tudi zasebno. “Nekateri prijatelji so moji ženi predlagali lepotno operacijo za zmanjšanje telesne teže,” je ob neki priliki povedal igralec.

A Pierce je jasen: “Obožujem vsako oblino na telesu moje žene. Zame je najlepša ženska na svetu, tudi zato, ker je mati mojih otrok. Vedno sem jo ljubil zaradi njene osebnosti, ne le njene lepote. Zdaj, ko je mama, jo imam samo še raje. Zelo sem ponosen nanjo. Samo želim si, da bi bil vreden njene ljubezni,” še sklene Pierce.  

Tags:
slavnizakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.