Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Srčno, odkrito in duhovito s Simono in Matjažem

matjaž kosi simona kosi

TOMAŽ RIHTAR | ODDAJA REFLEKTOR

Tina Martinec Selan - objavljeno 28/12/21

Aleteijina vlogerja, hudomušna zakonca Simona in Matjaž Kosi, bosta v sredo v oddaji Reflektor spregovorila o zakonskem, družinskem in duhovnem življenju

Zagotovo ste že kdaj pogledali kakšen video zakoncev Kosi, ki delujeta pod imenom Misticizem. Simona in Matjaž sta zakonski par z največ sledilci v Sloveniji. Tudi njuni vlogi na Aleteii so zelo odmevni.

Sicer sta starša štirih majhnih otrok, Matjaž je tudi katehet, oba pa zabavata širno Slovenijo s hudomušnimi prigodami iz njunega zakona in družine.

V posebni novoletni epizodi oddaje Reflektor sta nam Matjaž in Simona zaupala, kje so začetki njune zveze (namig: prav tako se je začelo na spletu), kako najdeta čas zase, kakšni so njuni vzgojni prijemi, ali se tudi v resničnem življenju toliko kregata kot pred kamero ter kaj o njunih vlogih meni tašča (ki se občasno tudi znajde v njih). 

Prepustite se posebnemu prazničnemu vzdušju v Družininem studiu ter si v sredo, 29. 12., ob 20.00 na YouTubu oglejte srčen, duhovit in odkrit pogovor z enima najbolj znanih katoliških vplivnežev pri nas. Pogovor je vodil Lojze Grčman.

Tags:
MisticizemOddaja Reflektor
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.