Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. julija |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Trojčice v veselem pričakovanju, ki bodo rodile v razmiku štirih mesecev

Trojcice.png

Zajem zaslona | Youtube

Urška Kolenc - objavljeno 16/07/21

Sestre so bile od nekdaj tesno povezane, sedaj pa bo ta vez še močnejša

Gina Purcell, Nina Rawlings-Tran in Victoria Brown prihajajo iz Kalifornije in so sestre. Še več, vse tri imajo rojstni dan na isti dan, saj so trojčice. 35-letnice so bile rojene v razmiku štirih minut.

Sestre se v tem letu veselijo novega veselega mejnika: hkrati so v veselem pričakovanju. Njihovi otroci se bodo rodili med julijem in novembrom. Za Nino bo to prvi otrok, za Victorio drugi, Gina pa bo mamica postala tretjič. Vse tri so si izbrale istega ginekologa in načrtujejo, da bodo rodile v isti porodnišnici.

Vesele novice so se kar vrstile

Po poročanju medija Fox News je Victoria, najmlajša od treh sester, lani okoli zahvalnega dne širši družini sporočila, da z možem Danielom pričakujeta drugega otroka. Mesec dni pozneje je veselo novico z družino delila še Nina. Skupaj z Victorio sta Gini, najstarejši od trojčic, malce namignili, naj se tudi onadva z možem odločita za še enega otroka.

“Bila sem zadnja, ki je zanosila, zato sta sestri takoj, ko sem na veliko noč sporočila novico, začeli kričati od navdušenja in jokati,” se spominja Gina, ki ima za seboj trpko izkušnjo. Pred nekaj leti se je njena zadnja nosečnost končala s splavom in z možem Paulom sta izgubila upanje, da se jima bo kdaj rodil še tretji otrok. “Po splavu sva se še bolj obrnila na Boga in to nama je pomagalo v najtežjih trenutkih,” pravi najstarejša od trojčic. “Vedno sva se pogovarjala o tretjem otroku, vendar nisva pričakovala, da nama bo to tudi res namenjeno. Ta nosečnost je velik blagoslov.”

Veselijo se prihodnosti otrok

Na rojstvo otrok se sestre pripravljajo skupaj. Po pripovedovanju je bila Gina prej vedno tista, ki je svetovala, saj je bila prva od trojice, ki je v preteklosti že rodila. “Od takrat je minilo že nekaj let. Otroka imata sedaj osem in pet let. Sedaj mi Nina pošilja vse novosti v zvezi s pripomočki za dojenčka, Victoria pa me spomni na malenkosti, ki bi jih sicer pozabila.”

Sestre se veselijo, da bodo lahko skupaj opazovale odraščanje svojih otrok, ki bodo rojeni v obdobju štirih mesecev. Prepričane so, da bo med njimi posebna vez in bodo najboljši prijatelji in zavezniki, tako kot one.

Le predstavljamo si lahko odziv mame trojčic. Gotovo ni mogla skrivati neizmernega veselja ob tako lepi novici, ki jo je v zadnjem letu slišala kar trikrat. Z rojstvom otrok bo imela skupaj šest vnukov, ki bodo številčno uravnoteženi tudi po spolu: tri dekleta in trije fantje.

Tags:
rojstvo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.