Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. aprila |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Sveti Duh, pomagaj mi odpustiti

HAPPY

Evgeny Atamanenko - Shutterstock

Aleteia - objavljeno 04/06/19

Sveti Duh lahko vlije življenje in ljubezen v še tako težke vezi in odnose

Pred binkoštmi – praznikom prihoda Svetega Duha, prosimo tudi za osvoboditev od vseh zamer in vezi, ki nas bremenijo.


FORGIVNESS

Preberite še:
Kako odpustiti staršem?

Sveti Duh,ponovno te prosim za milost osvoboditve.Gospod, izlij name globoko željopo odpuščanju,po življenju v miru z vsemiin po globokem razumevanjunasilnosti in podcenjevanja od nekaterih.Pomagaj mi odkriti njihovo trpljenjein najgloblje slabosti,da jih bom zmogel gledati z nežnostjoin jih ne bom sodil po tem,kar so mi storili. Očisti mojo notranjost,Sveti Duh, vseh ostankovzamer, sovraštva in težkih spominov.Moja gotovostje v tvoji ljubezni in moči, ki me objema.Ne dopusti,da oslabim zaradi pomanjkanja odpuščanja.Iztrgaj iz moje notranjosti vsako željo,da bi jim škodovalin da bi jim plačal z istim dejanjem.Vem, da se je mogoče odzvati z odpuščanjem in se dvigniti nad vsako zamero.Dvigni me, Sveti Duh,da ne bom za svoje dobro počutjepotreboval tega, da bi jim kakorkolipovzročal trpljenje.Razlij v moji notranjosti svoje usmiljenje,da se jih bom spominjal brez sovraštvain brez muke.Božji otroci so, Jezus jih je odrešil s svojo krvjo, moji bratje so,poklicani so v večno življenje in ti, Sveti Duh,živiš v njih.Daj mi milost, da jim iskreno odpustim.Osvobodi me, Sveti Duh da bom lahkosrečen dihal in hodil skozi življenjebrez notranje zavezanosti. Amen.

Vir: 5 minut s Svetim Duhom


HOLY SPIRIT

Preberite še:
Pridi, Sveti Duh, in pomiri mojo živčnost in jezo


WEB 3 ANA SAJOVIC

Preberite še:
Rak pri 23 letih: “Tako dobro, kot se počutim zdaj, se nisem nikoli prej”




Preberite še:
“Mladi pri birmi in po njej najbolj pogrešajo starše, njihovo pričevanje”

Tags:
molitev
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.