Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 26. maja |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Molitev v zahvalo za ta dan

CROSS;

Marko Vombergar | ALETEIA

Aleteia - objavljeno 27/05/19

Pred spanjem Očeta hvaležno in ljubeče objemimo ter se spomnimo vseh njegovih darov

Zvečer, ko se vse umiri, ne pozabimo Nanj. V mislih prevrtimo minuli dan in se zahvalimo za vse trenutke, preizkušnje in milosti, ki smo jih prejeli.

Bog, večni in vsemogočni Oče!Hvala ti za ta dan, ki gre počasi h koncu.Hvala ti za vse, kar si mi dal in kar sem.Hvala ti za ta dan, za vse, kar se mi je danes dobrega zgodilo,za vse izzive, s katerimi sem se lahko soočil,za vse, kar sem danes s tvojo milostjo lahko dosegel … (navedite)Hvala za vse ljudi, ki sem jih danes srečal.Izročam ti ves svoj dan, svojo utrujenost,frustracije, krivice, razočaranja in veselje;izročam ti ves trud, da bi svojim bratomz besedo in pričevanjem poneselživi Jezusov nauk.Oče, hvala ti za življenje, ki si mi ga dal!Hvala ti za vse: za družino, delo,za zdravje, hrano, tvoje varstvo,tudi za stvari, v katerih sem se motil,kajti edino ti poznaš razloge za vsako mojo izkušnjo … (našteti)Ljubljeni Oče, naj se vedno zgodi tvoja volja.Hvala ti za vse!Amen.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila španska izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Jasmina Rihar.


VIERGE MARIE A LA FENETRE

Preberite še:
Izročite svoj dom v Marijino varstvo s to molitvijo


ANDREA RONCATO

Preberite še:
Ganljiva pesem, ki jo je skesani italijanski plejboj napisal svojemu splavljenemu sinu


KOBIETA Z KOŚCIOŁEM

Preberite še:
5 posvetnih razlogov, zakaj “hodim v cerkev”

Tags:
molitev
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.