Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 16. maja |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

72 ur molitve pred nedeljskimi volitvami

web3-pray-prayer-church-druzina

TATJANA SPLICHAL | DRUŽINA

Barbara Oprčkal - objavljeno 15/11/18

Za blagoslov

Ob prihajajočih lokalnih volitvah bo v Ljubljani organizirana 72-urna adoracija Vsi skupaj so molili, ki se ji lahko pridruži vsak.

Začela se bo s sveto mašo, v četrtek 15. 11. ob 20. uri, in se nato nadaljevala z adoracijo do nedelje, ko bo prav tako ob 20. uri sklepna sveta maša.

Blagoslovljene volitve

Namen neprekinjene molitvene podpore, ki bo potekala v kapeli Antonovega doma na Viču v Ljubljani, je blagoslov volitev v Ljubljani in Sloveniji.

“Čutimo solidarno skrb, da z molitvijo podpremo številne ljudi po vsej Sloveniji, ki intenzivno delajo za skupno dobro za lokalne volitve. Verujemo, da brez Boga ne moremo storiti nič za našo skupno, trdno prihodnost,” so zapisali organizatorji.

Kako sodelovati?

Za molitveno podporo se lahko prijavite koordinatorjema Aleksandri Gregl in Janezu Cerkovniku po elektronski pošti: adoracija.72ur@gmail.com ali po telefonu na: 031 292 120

Tags:
molitev
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.