Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

10 idej za velikonočno okrasitev doma

Easter decoration

Lithiumphoto | Shutterstock

Valerija Trček - objavljeno 05/04/23

Čist in urejen dom lahko popestrite tudi z lepimi spomladansko-velikonočnimi dekoracijami

Velikonočno jutro v naše domove in na naše obraze privabi iskreno veselje ob zavedanju, da je naš Odrešenik premagal temino greha in smrti.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Mir in veselje, ki ju čutimo v naših srcih, pa lahko pokažemo tudi navzven. Zagotovo v skoraj vsakem gospodinjstvu pred prazniki pridne gospodinje počistijo in uredijo dom. Da bi še bolj poudarili praznično razpoloženje, smo za vas v galeriji pripravili nekaj idej za spomladansko-velikonočne aranžmaje.

Poleg prazničnih prtov lahko mize krasijo različne košarice, venčki, spomladansko cvetje, morda pripravite vstajenjski vrt, na mizo položite velikonočno jagnje. Ali pa za pomoč prosite svoje otroke ali vnuke, ki lahko praznovanju dodajo svoj pečat. Naredite lahko svojo velikonočno svečo. Kaj pravite na to, da bi na veliko noč spet prižgali svoje krstne sveče?

Zagotovo imajo pri velikonočni dekoraciji veliko vlogo pirhi, saj jih naredimo le enkrat na leto! 😉

Tags:
domvelika noč
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.