Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Draga mamica, privošči si duhovni velnes!

kobieta podczas modlitwy spogląda w górę i uśmiecha się radośnie

Dikushin Dmitry | Shutterstock

Valerija Trček - objavljeno 25/03/23

Vdihni Boga! Vdihuj in izdihuj s Svetim Duhom.

Molitev je kot dihanje. Po besedah Claire de Féligonde, žene, mame petih otrok in avtorice knjige Mama moli, pa ima molitev včasih učinek blagodejnega velnesa.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj.

Vse mame, ženske (in ljudje na splošno) se pogosto znajdemo v situacijah, ki nas presegajo; ko smo utrujene, razdražene, nepotrpežljive; ko nam nič ne gre tako, kot si zamislimo. Po drugi strani pa je naše življenje polno drobnih čudežev, ki na naše obraze privabijo nasmeh, v naše duše mir in veselje.

Prav vsak trenutek dneva, tako težek ali lahek, lahko položimo v Božje naročje. “Gre za preživetveni nagon,” pravi Claire. “Prek molitve sem povezana z Jezusom, tako kot je bolnik priklopljen na infuzijo.”

“Popolne molitve ni, je pa popoln Bog. Popoln v ljubezni. Kakšna sreča!”

V svoji knjigi je zbrala nabor idej za molitev sredi napornega materinskega vsakdana. Tu je nekaj Clairinih nasvetov.

Več nasvetov in idej za molitev najdete v knjigi Mama moli; Ker si to zasluži! In ker molitev potrebuje vsa njena družina, ki je izšla pri založbi Emanuel.

Tags:
materinstvomolitev
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.