Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 19. aprila |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Lady Gaga navdušila z nastopom na podelitvi oskarjev in pustila pomembno sporočilo

Lady Gaga on Oscars

@PhilippineSTAR | Facebook

Katarina Berden - objavljeno 13/03/23

Podelitev oskarjev je simbol glamurja, čudovitih večernih oblek, urejenih frizur … Lady Gaga pa je storila prav nasprotno

V noči na ponedeljek po našem času se je v Los Angelesu odvil eden najbolj prestižnih dogodkov v svetu slavnih – 95. podelitev oskarjev.

Kot vsako leto so nominirancem podelili nagrade za najboljši film, najboljšega režiserja, igralca, igralko, scenarij, pesem in še nekaj drugih. Letos so slavili ustvarjalci filma Vse povsod naenkrat, ki je bil nominiran enajstkrat, prejel pa je kar sedem oskarjev.

Na podelitvi so se zbrali slavni igralci, režiserji in drugi ustvarjalci filmske industrije, ki vsako leto poskrbijo, da jih lahko opazujemo v elegantnih, včasih tudi drznih modnih kreacijah.

Zato je letos še posebej izstopal nastop pevke Lady Gaga, ki je nepričakovano zapela svojo pesem Hold My Hand iz filma Top Gun: Maverick, ki je bila ena od nominiranih pesmi večera.

Njen nastop ne bi bil nič nenavadnega, če se pevka ne bi odločila, da za nastop ne potrebuje glamurozne obleke in izrazitega mejkapa. Na oder je namreč prišla brez ličil in v preprosti majici in kavbojkah.

Po čudovito in čustveno odpeti pesmi in ganljivem govoru o pomenu medsebojne ljubezni in lastne moči je prejela stoječe ovacije. S svojim nastopom je pokazala, da je za pesem, ki je ganila mnoge, dovolj njen talent in močno sporočilo, v katerega verjame tudi sama.

Tags:
slavni
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.