Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Znani pevec presenetil osemletno deklico, ki se bori z rakom

Delilah_isaiahgarzaTikTok.jpg

TikTok Isaiah Garza | zajem zaslona

Valerija Trček - objavljeno 23/01/23

Nasmeh deklice, ki se že štiri leta bori z rakom, je ogrel srca milijonom ljudi

Isaiah Garza je bil nekoč brezdomec, a se je uspel postaviti na noge in zaživeti svoje sanje. Zdaj je modni kreator, katerega kreacije je nosilo že več zvezd, svoje življenje pa posveča predvsem temu, da (tudi s pomočjo svojih sledilcev na družbenih omrežjih) pomaga tistim, ki to potrebujejo.

Pred kratkim je razveselil osemletno deklico Delilah, ki se že polovico svojega življenja bori z rakom. Že ves čas zdravljenja je njena najljubša pesem Hey there Delilah skupine Plain White T’s.

Isaiah je kontaktiral glavnega pevca te skupine, Toma Higgensona, in skupaj sta pripravila presenečenje.

Isaiah je Delilah obiskal v bolnišnici in ji pokazal posnetek, v katerem jo je Tom pozdravil in ji povedal, da bo zanjo zapel njeno najljubšo pesem. Po nekaj uvodnih akordih pa se je Tom ustavil in rekel: “Počakaj, imam boljšo idejo.”

Delilah je bila sprva zbegana, potem pa je ugotovila, da ji je Tom prišel pesem zapet kar v bolniško sobo. Nasmeh na dekličinem obrazu je zares neprecenljiv! Isaiah je vse to posnel in delil na svojem TikTok profilu. Posnetek je v enem dnevu dosegel več kot 13 milijonov ogledov.

@isaiahgarza

Delilah has been fighting cancer for over 4 years. During her cancer treatments Delilah’s favorite song has been “Hey There Delilah” today we surprised her with her dream performance at the hospital with her favorite song & singer ❤️This is SO WHOLESOME 🥹 #kindness#wholesome#beautiful#amazing

♬ Hey There Delilah – Plain White T’s

Zares čudovita gesta, ki bo deklici zagotovo ostala v lepem spominu in ji, upamo, dala dodatne moči pri njenem boju.

Tags:
otrocirak
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.