Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Kate Winslet je mladi novinarki povedala nekaj čudovitega …

Kate Winslet

Matt Crossick/Press Association/East News

Aleteia Poljska - objavljeno 14/01/23

Zvezdnica je pokazala neverjetno empatijo. Njeni sledilci so hitro opazili očarljiv dialog, posnetek pa ima zdaj na spletu že na milijone všečkov!

Kate Winslet je zvezda največjega formata, kot se je izkazalo, ne le zaradi svojih umetniških dosežkov, ampak tudi zato, ker zna biti preprosto … človek!

Na promociji zadnjega filma, v katerem je igrala, Avatar: Pot vode, je igralka pokazala neverjetno empatijo do mlade 12-letne novinarke Marthe, ki poroča za javno nemško medijsko hišo ZDF. Na začetku pogovora z igralko je 12-letnica priznala, da je bil to njen prvi takšen intervju in da je bila zelo živčna, kar je bilo opaziti.

“To bo fantastičen intervju”

Ko je Kate Winslet videla, v kakšni stiski je bila Martha, je rekla: “Veš kaj, ko bova naredili ta intervju, bo to najboljši intervju, kar jih je kdaj bilo. Veš, zakaj? Ker sva se obe odločili, da bo tako. Ravnokar sva se odločili, da bo to fantastičen intervju. Lahko me vprašaš, kar hočeš, in ni se ti treba ničesar bati. Vse bo šlo super, prav? Zmoreš, začniva.”

S temi besedami zvezdnice se bo ta intervju zagotovo zapisal v zgodovino! Če že ne novinarstva, pa zagotovo človečnosti.

Celoten intervju je na voljo na spletni strani nemške televizijske hiše.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila poljska izdaja Aleteie. Prevedla inpriredila Veronika Snoj.

Tags:
slavni
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.