Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 23. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Rojstni dan praznujeta na isti dan, sedaj se je na ta datum rodila še hčerka

Father wife and newborn

Huntsville Hospital for Women and Children | Facebook

Cerith Gardiner - objavljeno 05/01/23

Nepozabno rojstnodnevno darilo mladega para

Cassidy in Dylan Scott iz Alabame sta se 18. decembra razveselila svojega prvega otroka, hčerkice Lennon. Člane mlade družinice ob tem veselem dogodku povezuje še en mejnik – vsi trije si namreč delijo isti datum rojstva. Možnost, da se to zgodi, je ena proti od 133.000 primerov.

Na Facebook profilu porodnišnice Huntsville v Alabami so ob tem dogodku zapisali:
“Čestitke Cassidy in Dylanu Scottu, ki sta na svet pozdravila svojo prvorojenko. To je vznemirljiv čas za vsako družino, zanje pa je še toliko bolj poseben, saj so vsi rojeni na isti dan.”

Deklica je na svet prijokala pol ure po polnoči. Mladi par je tako prejel najlepše možno rojstnodnevno darilo, že čez eno leto pa bodo lahko tudi skupaj upihnili svečke na torti.  

Ob veselem dogodku so tudi na družabnih omrežjih prejeli številne čestitke, kar nekaj posameznikov pa je opisalo podobno situacijo v svojih družinah. Bog se je gotovo vsaj malo nasmehnil ob pogledu na novo družino, ki jo je ustvaril. 

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Urška Kolenc.

Tags:
rojstvo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.