Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Soseda rešila deklico, ki je padla iz tretjega nadstropja

Criança cai do terceiro andar

Instagram / Portal T5

Ricardo Sanches - objavljeno 08/11/22

Bog pošilja angele, da varujejo naše otroke

Soseda je v brazilski zvezni državi Paraiba rešila devetletno deklico, ki je padla iz tretjega nadstropja.

Negovalka starejših Thallyta Kelciene, ki živi v isti stavbi kot deklica, je stala na parkirišču, ko je uzrla deklico, kako visi z okna. Približala se je oknu in ko je deklica padla, je razprla roke in s tem ublažila padec.

“Ko sem pogledala, je bila že čisto zunaj. Naredila sem le dva koraka in takoj, ko sem dvignila roke, je padla,” se spominja soseda. Takoj so poklicali reševalce, ki so deklico odpeljali v bolnišnico. Njeno zdravstveno stanje je stabilno. Deklica ima avtizem in je zaradi motečega hrupa želela zapustiti stanovanje.

“Bilo je od Boga”

Dekličin oče Erasmo Henrique dejal, da je Bog rešil njegovo hčerko s pomočjo drugih. “Bilo je od Boga … Vedno imam v mislih, da Bog uporabi kogar hoče, kakor hoče … Ni čudno, da je bila ta oseba tam spodaj,” je dejal za lokalno televizijsko postajo.

Zahvalil se je tudi sosedi. “Moji hčerki je rešila življenje. Najprej Jezus, moj vsemogočni Bog, samo Bogu in njej se lahko zahvalim. Bog jo je uporabil, ona pa je to dovolila.”

View this post on Instagram

A post shared by Portal T5 (@portalt5)

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila španska izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Veronika Snoj.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.