Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Zanimivosti
separateurCreated with Sketch.

To so znani obrazi, ki so se kljub dežju veselili z mladimi v Stični

Borut Pahor

Matic Koman | Katoliška mladina

Urška Leskovšek - objavljeno 19/09/22

Stična mladih 2022 bo mnogim ostala v spominu po dežju in mrazu, a bila je še veliko več kot to. Privabila je številne mlade in tudi kar nekaj znanih obrazov ... Preverite!

Stično mladih s svojim obiskom že več let počasti predsednik republike Borut Pahor. Z letošnjega srečanja je zaokrožil že kar legendarni selfi (preberite pripis 😉 ).

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Pahor se je zahvalil mladim, da so ga vnovič povabili medse, saj mu to zelo veliko pomeni. Tokrat jih je posebej zaprosil, da v skladu z letošnjim geslom srečanja Izberi vihar pogumno in brez strahu stopajo naprej v svet in prihodnost, ki se morda v tem trenutku ne zdi najlepša, ampak nikoli ne smejo izgubiti upanja v boljši svet.

Predsedniška kandidata

Opazili smo tudi dva kandidata za naslednjega predsednika republike, Anžeta Logarja in Janeza Ciglerja Kralja.

Z mladimi sta bila tudi dva škofa, številni duhovniki in redovnice ter več drugih znanih “fac”.

Oglejte si jih v fotogaleriji.

Tags:
mladi
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.