Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

24 ur molitve in posta za domovino

90048-1.jpg

TATJANA SPLICHAL | DRUŽINA

Družina - objavljeno 21/06/22

Na dan državnosti, 25. junija 2022, bomo obhajali 31. obletnico samostojne slovenske države. Pred tem praznikom želimo znova povezati v molitvi in postu vse Slovence

Zato spet vabimo vse Slovence – tako doma kot tudi po svetu – da se s hvaležnim spominom in s prošnjo za našo državo povežemo v 24 urah molitve in posta za domovino, Bogu skupaj izročimo našo domovino ter zanjo in njene prebivalce molimo in prosimo Božjega varstva in blagoslova, ki ga v teh časih še kako potrebujemo. Molitev bodo oblikovale različne skupine iz domovine in zamejstva ter izseljenstva. 

Naj nas poveže molitev! 

24 ur molitve in posta za domovino bo pod geslom Naj nas poveže molitev! potekalo od torka, 21. junija 2022, od 18.30 dalje do srede, 22. junija 2022, do 18.30, kar bo 24-urna molitvena priprava oz. uvod v sveto mašo za domovino, ki jo bodo v ljubljanski stolnici darovali slovenski škofje, in sicer v sredo, 22. junija 2022 ob 18.30. 

Molitev bo potekala preko spleta in bo dostopna na tej povezavi oziroma prek Youtube kanala Družina Media. Prav vsak se lahko pridruži v molitvi povezanemu občestvu in na ta način doda svoj kamenček v molitvenem mozaiku, ki ga bomo naši domovini znova poklonili ob njenem prazniku.

Bodimo povezani v molitvi za domovino!

Prispevek je bil najprej objavljen na spletnem portalu druzina.si.

Tags:
molitevpraznik
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.