Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Justin Bieber ob diagnozi: “Vem, da bo nevihta minila, toda medtem je Jezus z menoj”

bieber-OK.jpg

Zajem zaslona | Instagram

Urška Kolenc - objavljeno 14/06/22

"Skozi vse nelagodje sem našel tolažbo v tistem, ki me je oblikoval in me pozna"

Pred dnevi je priljubljeni kanadski pevec Justin Bieber z oboževalci delil novico o novi preizkušnji, ki ga je doletela in zaradi katere je bil prisiljen odpovedati tri svoje nastope.

Sindrom Ramsayja Hunta

Razkril je, da so mu diagnosticirali redek sindrom Ramsayja Hunta, zaradi katerega ima paralizirano desno stran obraza, leva stran pa mu omogoča le, da se nekoliko nasmehne in zamežika.

Gre za redko nevrološko motnjo, za katero je značilna paraliza obraza, pojavijo pa se lahko tudi izpuščaji na ušesih ali ustih. Sindrom, ki ga povzroča virus varicella zoster, je v večini primerov ozdravljiv, če se ga zdravi v prvih treh dneh po pojavu simptomov.

Pričevalec

Nekaj dni po razkritju je 28-letnik poleg novice o tem, da se njegovo stanje izboljšuje, delil še pomembno spoznanje, ki smo ga pri pevcu že vajeni. Odkrito je spregovoril o svoji veri in pomembnem mestu, ki ga v njegovem življenju zaseda Jezus.

“Vsak dan je bolje in skozi vse nelagodje sem našel tolažbo v tistem, ki me je oblikoval in me pozna,” je povedal in se ob tem zahvalil Bogu, ker ga “nenehno [sprejema] v svoje ljubeče naročje”.

“Ta perspektiva mi je dala mir med grozljivo nevihto, s katero se soočam,” je dodal. “Vem, da bo ta nevihta minila, toda medtem je Jezus z menoj.”

Bieber je še zapisal, da mu očitno telo govori, da mora upočasniti svoj tempo. Poleg počitka dela tudi posebne vaje za obraz, da ga “spravi v prvotno stanje”.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Tags:
slavni
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.